Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρουμανία – Ελλάδα 7-14: Ελληνικό ξεμούδιασμα απέναντι στους Ρουμάνους (video)

Η χαλύβδινη άμυνα που επανήλθε, η επίθεση που ήταν καλή αλλά επιδέχεται βελτίωσης και η συνέχεια που κρύβει δύσκολες δοκιμασίες.

Την πρώτη της εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού πραγματοποίησε η Εθνική μας Ομάδα Πόλο ανδρών που ενάντια στην ανερχόμενη Ρουμανία πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Βάζοντας έτσι το πρώτο τικ στις υποχρεώσεις της αλλά και στην υπόσχεση πως θα είναι έτοιμη στο Παρίσι. Γιατί αυτό ήταν πάνω απ’ όλα. Έτοιμη στο Παρίσι!

Ο αγώνας

Καλό πρώτο οκτάλεπτο για την Ελλάδα που με ένα γκολ από πέναλτι και δύο στον παίκτη παραπάνω πήρε αμέσως προβάδισμα. Το οποίο μάλιστα διατήρησε μέχρι και το τέλος της περιόδου που έκλεισε στο 2-4 με τους αντιπάλους μας να βρίσκουν τα τέρματα τους με πολύ μακρινά σουτ. Ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να περάσουν τη μπάλα στα δύο μέτρα. Χωρίς ωστόσο να αποκομίσουν κάποιο ουσιαστικό κέρδος από αυτό.

Κατάσταση που συνεχίστηκε και στο δεύτερο οκτάλεπτο. Το οποίο για το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησε με τέσσερα γκολ έναντι ενός των Ρουμάνων. Οι οποίοι είδαν την διαφορά να γιγαντώνεται και το παιχνίδι στην πραγματικότητα να χάνεται. Ακόμα κι αν υπήρχαν αρκετά λεπτά για να το διεκδικήσουν.

Δεν υπήρχε όμως η απαραίτητη ψυχολογία. Όσο κι αν ο Φλορίν Τιτς προσπαθούσε με τις εκπληκτικές αποκρούσεις του να κάνει την ήττα των συμπατριωτών του όσο πιο εύπεπτη γίνεται.

Καταφέρνοντας με το κλείσιμο της τέταρτης περιόδου να περιορίσει τη διαφορά στα εφτά τέρματα. Που έστειλε και την ομάδα του στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και τη “γαλανόλευκη” στην κορυφή του πρώτου ομίλου.

Οι συνθέσεις

Ρουμανία (Μπόγκνταν Ρατ): Τιτς, Ιουντεάν, Λουτέσκου, Φουλέα, Νίμτου, Πριοτέασα, Τέπελους, Οάντα, Κολοντρόφσκι, Γκεοργκέσκου, Ολτεάν, Βάντσικ, Ντραγκούσιν.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Γκίλλας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-5, 1-2, 1-3

Κλείνοντας, θυμίζουμε ότι επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας είναι το Μαυροβούνιο. Με το οποίο θα διασταυρωθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 20:30.

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” των τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών & γυναικών

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ομάδας Πόλο ανδρών (videos)

Ελλάδα – ΗΠΑ 6-15: Έχασε αλλά δε χάθηκε η “γαλανόλευκη”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ