Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

F1: Ο Ράσελ και το φαινόμενο της “άδικης δικαιοσύνης” (video)

Η έκτη θέση, η αδυναμία προσπέρασης του Χάμιλτον και το λιποβαρές μονοθέσιο που στέρησε τη νίκη από τον νεαρό Βρετανό.

Η F1 μπορεί πλέον να βρίσκεται σε καθεστώς καλοκαιρινού διαλείμματος και αποφόρτισης των πρωταγωνιστών, αλλά μέχρι και χθες το απόγευμα που τα μονοθέσια είχαν αναμμένες μηχανές όλα κινούνταν σε ρυθμούς απόλυτης έντασης και αφόρητης πίεσης.

Photo credits: F1 (IG account)

Οι οποίες από την αρχή αλλά πολύ περισσότερο στο τέλος “κόβονταν με το μαχαίρι”. Εφόσον πρώτα απ’ όλα είδαμε τον πιο κλειστό τερματισμό της τελευταίας οκταετίας. Τουλάχιστον όσον αφορά τους κατέχοντες τις θέσεις του βάθρου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους απέχοντας λίγο πάνω από 1 δευτερόλεπτο όταν βρέθηκαν για τελευταία φορά στην ευθεία εκκίνησης – τερματισμού.

Photo credits: F1 (IG account)

Την οποία εντός πίστας πέρασε πρώτος ο Τζωρτζ Ράσελ μετά από μια μνημειώδη προσωπική (υπερ)προσπάθεια που συνδυάστηκε με ένα στρατηγικό masterclass, το οποίο ωστόσο παραγράφηκε μαζί με την προσπάθεια του αθλητή. Καθώς, όταν αυτός βρέθηκε στο *parc fermè και χρειάστηκε να ζυγιστεί, ως είθισται, το μονοθέσιο του βρέθηκε λιποβαρές (-1,5 κιλά από το κατώτατο επιτρεπτό όριο των 798 κιλών). Με αποτέλεσμα σε πρώτο χρόνο να κινδυνεύσει η νίκη του νεαρού Βρετανού και έπειτα να αποφασιστεί ότι πρέπει να χαθεί.

*Parc fermè: Έτσι ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία τα αυτοκίνητα βρίσκονται σταθμευμένα είτε πριν είτε μετά το τέλος της αγωνιστικής διαδικασίας. Κατά το οποίο δεν επιτρέπεται να πειραχτεί το μονοθέσιο.

Photo credits: ESPN F1 (Facebook account)

Δημιουργώντας έτσι μια κατάσταση αλυσιδωτών αντιδράσεων. Που περιελάμβαναν πρώτα τον μηδενισμό του αρχικού νικητή και στη συνέχεια την αναβάθμιση της θέσης και των πόντων που κέρδισε ο Λούις Χάμιλτον. Που μπορεί όταν έπεσαν τα κομφετί και οι σαμπάνιες να ήταν δεύτερος αλλά έφυγε από το Βέλγιο καταλαμβάνοντας για 105η φορά την πρώτη θέση. Επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο ιδανικά τα 11 χρόνια που συμπληρώθηκαν χθες από την πρώτη από τις 84 επικρατήσεις του υπό το μανδύα της Mercedes.

Photo credits: Give me Sport (Facebook account)

Η οποία έφτασε από την απόλυτη επιτυχία και ευτυχία του 1-2 με στρατηγικό θρίαμβο στην απώλεια του των μισών και κάτι παραπάνω από αυτούς που συγκέντρωσε λόγω δικής της αβλεψίας. Που ως απότοκο είχε την απογοήτευση του οδηγού που η ίδια έχει επιλέξει ως τον νέο ηγέτη της για τα επόμενα χρόνια.

Photo credits: FIA (IG account)

Ο οποίος βέβαια έχει προλάβει ήδη να γευτεί το νέκταρ της πρωτιας. Όντας μετά τον αγώνα της Αυστρίας ο πέμπτος από τους εφτά νικητές του πρώτου μισού της σεζόν.

Που πλέον οδεύει προς το δεύτερο μισό της έχοντας αφήσει τουλάχιστον στον Τζωρτζ Ράσελ το αίσθημα της άδικης δικαιοσύνης. Το οποίο πλήττει συνήθως ανθρώπους που αν και έχουν πάρα πολύ για να πετύχουν κάτι, στο τέλος έρχεται ο νόμος με την αποκαρδιωτική οριζόντια εφαρμογή του να τους το πάρει λόγω μιας μικρής παρατυπίας για την οποία η ευθύνη μπορεί να μην ευθύνονται οι ίδιοι.

Ο εντυπωσιακός τερματισμός του GP Βελγίου

 

Δείτε ακόμη:

F1: Η “αστερόσκονη” του Χάμιλτον που έγινε κατάρα για τον Πιάστρι (video)

Λουίς Χάμιλτον: Τα νέα επιτεύγματα του θρύλου της F1 στο Σίλβερστοουν (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ