Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαυροβούνιο – Ελλάδα 16-17 (12-12 κ.δ.): Νίκη – σημάδι για μεγάλα πράγματα (video)

Το κυνήγι σε όλο το ματς, η απώλεια της νίκης στην κανονική διάρκεια και η ψυχραιμία από τα πέντε μέτρα που έκρινε τον νικητή.

Η αναμέτρηση του Μαυροβουνίου με την Ελλάδα ήδη πριν από την έναρξη της ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι που αναμενόταν να ξεκινήσει. Κι όπως φάνηκε από τη συνέχεια και την εξέλιξη του ματς αυτό δεν ήταν ψέμα. Αφού οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και η νίκη κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Ο αγώνας

Το πρώτο οκτάλεπτο αποτέλεσε για την Εθνική μας το χειρότερο δυνατό μπάσιμο στο ματς. Διότι, όχι μόνο σκόραρε μόλις δύο τέρματα αλλά δέχθηκε και τέσσερα. Προκαλώντας έτσι ένα προβάδισμα που αναλογικά με το μέγεθος των δύο αντιπάλων έμοιαζε σημαντικό στο τέλος της περιόδου.

Την οποία διαδέχθηκε το δεύτερο οκτάλεπτο. Κατά τη διάρκεια του οποίου βελτιώθηκε η επίθεση, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με την άμυνα. Η οποία παρέμεινε προβληματική σβήνοντας οποιαδήποτε πρόοδο στο εμπρός μέρος της πισίνας.

Η οποία και στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε πεδίο σημαντικής δουλειάς και προσπάθειας εκ μέρους των Ελλήνων παικτών που κατάφεραν επιτέλους στο τρίτο οκτάλεπτο να πάρουν κεφάλι στο επί μέρους σκορ. Πετυχαίνοντας σταθερά τρία γκολ.

Που με την έλευση της τέταρτης περιόδου αυξήθηκαν. Εφόσον οι διεθνείς μας ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους καταφέρνοντας να πλήξουν τέσσερις φορές τα αντίπαλα μετόπισθεν, τα οποία με τη σειρά τους απάντησαν όταν κλήθηκαν να επιτεθούν. Κάνοντας το μάλιστα με έναν πολύ σκληρό τρόπο, ο οποίος εκφράζεται κατάλληλα από το γεγονός ότι έφτασαν στην ισοφάριση του μοναδικού ελληνικού προβαδίσματος (11-12) δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της περιόδου. Που αναπόφευκτα θα διαδέχονταν τα πέναλτι.

Στα οποία θα κυριαρχούσαν πια η ικανότητα και η ψυχραιμία. Που έλλειψαν εν τέλει από την πλευρά των Μαυροβουνίων, οι οποίοι έχασαν το πρώτο τους πέναλτι και έβαλαν δύσκολα στον εαυτό τους. Που τελικά είδε τους αντιπάλους να επικρατούν και να κλέβουν τη νίκη την οποία οι θιασώτες της μεγάλης των “πλάβι” σχολής κρατούσαν σχεδόν για έναν ολόκληρο αγώνα.

Οι συνθέσεις

Μαυροβούνιο (Βλαντιμίρ Γκοΐκοβτς): Λάζοβιτς, Μρσιτς, Πέρκοβιτς, Βούγιοβιτς, Μάτσιτς, Πόπαντιτς, Βίντοβιτς, Ντούρντιτς, Ντ. Ράντοβιτς, Σπάιτς, Μάτκοβιτς, Β. Ράντοβιτς, Τεσάνοβιτς.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Γκίλλας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 2-3, 3-4, (4-5 πεν.)

 

Η βαθμολογία στον όμιλο της Ελλάδας

1. Ιταλία 6 (26-19)


2. Ελλάδα 5 (31-23)

3. ΗΠΑ 3 (22-20)

4. Κροατία 3 (22-22)


5. Μαυροβούνιο 1 (24-28)

6. Ρουμανία 0 (15-28)

Κλείνοντας και αφού επισημάνουμε ότι η “γαλανόλευκη” έλαβε μετά την επικράτηση της δύο και όχι τρεις βαθμούς, αξίζει να αναφέρουμε ότι το επόμενο εμπόδιο θα παραμείνει στο ύψος των Μαυροβουνίων. Καθώς ακολουθούν οι ΗΠΑ στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης.

*Η διαδικασία των πέναλτι διεξάγεται πλέον σε κάθε αγώνα πόλο και όχι μόνο σε περίπτωση νοκ άουτ. Επίσης, σε περίπτωση που η διαδικασία ακολουθηθεί έναν αγώνα βαθμολογούμενης φάσης (όμιλο), τότε ο νικητής λαμβάνει δύο πόντους και ο χαμένος έναν. Σε μια προσπάθεια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υδατοσφαίρισης να επιβραβεύσει την προσπάθεια και των δύο πλευρών.

Δείτε ακόμη:

Ρουμανία – Ελλάδα 7-14: Ελληνικό ξεμούδιασμα απέναντι στους Ρουμάνους (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” των τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών & γυναικών

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ομάδας Πόλο ανδρών (videos)

Ελλάδα – ΗΠΑ 6-15: Έχασε αλλά δε χάθηκε η “γαλανόλευκη”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ