Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα αρχή φέτος με διαφορετική ΝΙΚΗ!

Με ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ και περισσότερο νεανικό θα εμφανιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Super League 2 η ομάδα της Νίκης Βόλου, η πορεία της οποίας θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο οι φετινοί ποδοσφαιριστές θα γίνουν «σύνολο» μεταξύ τους και αν η ποιότητά τους θα μπορέσει να οδηγήσει σε μια καλή θέση στην τελική βαθμολογία!

Το δύσκολο έργο του χτισίματος έχει αναλάβει ο Βολιώτης προπονητής, Στέφανος Ξηροφώτος, που μαζί με τους συνεργάτες του θα επιδιώξει να παρουσιάσει στο γήπεδο μια ελκυστική και γρήγορη ομάδα!

Χτες (31/7) ξεκίνησε επίσημα η προετοιμασία των «κυανολεύκων» στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ παρουσία του τεχνικού team, της διοίκησης και 26 ποδοσφαιριστών!

Η διαφορετικότητα ήταν εμφανής καθώς από την περσινή ομάδα οι μόνοι που παρέμειναν είναι οι Τζιώρας και Λίταινας, όπως επίσης ο 20χρονος Κουτσιμπάνας και ο συνομήλικός του Τζιάνης, που επέστρεψε από τον δανεισμό του. Σε εκκρεμότητα παραμένει η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ραφαήλ Πέττα, ο οποίος ακόμα βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ.

Οι 13 σίγουροι του νέου ρόστερ είναι οι εξής: Σούλης, Μισυρλής, Κουτσιμπάνας, Βλάχος, Κούφας, Λίταινας, Σαλαμούρας, Τζιάνης, Τσιλιγγίρης, Βερνάρδος, Σπυρίδης, Δούμτσης και Τζιώρας.

«Κλεισμένος» επίσης θεωρείται ο Γιόχαν Μπάρετ! Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Παναχαϊκής σημειώνοντας μάλιστα 6 γκολ σε 27 εμφανίσεις!

Οι υπόλοιποι 13 ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση θα αξιολογηθούν εντός της εβδομάδας από το προπονητικό team και εφόσον ικανοποιήσουν, δεν αποκλείεται ορισμένοι εξ’αυτών να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Νίκης θα διεξαχθεί στα Χάνια του Πηλίου με τους «κυανόλευκους» να ανεβαίνουν στο «βουνό των Κενταύρων» στις 9 Αυγούστου.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ