Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελλάδα – ΗΠΑ 13-11: Μίλησε η διαφορά κλάσης με τα “παιδιά της αστερόεσσας” (video)

Τα προημιτελικά που κλείδωσαν και η δυσκολία των νέων αντιπάλων που κάνει την πρωτιά να μοιάζει μακρινή αλλά όχι απίθανη.

Το 3/3 έκανε η Εθνική Ομάδα Πόλο ανδρών απέναντι στην αντίστοιχη των Ηνωμένων Πολιτειών πιστοποιώντας για ένα ακόμα ματς ότι έχει πάει πεινασμένη (και) στο Παρίσι για μια μεγάλη διάκριση. Από την οποία οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου βέβαια βρίσκονται και κοντά και μακριά. Διότι μέχρι στιγμής έχουν κερδίσει δυνατούς αντιπάλους, αλλά όχι τους καλύτερους. Που για καλή τύχη των διεθνών μας ακολουθούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές πριν τα προημιτελικά. Σε δύο αγώνες που θα μοιάζουν για τη γαλανόλευκη με μίνι προετοιμασία μπολιασμένη με το κίνητρο της πρώτης θέσης και όχι της πρόκρισης που θα προσέθετε έξτρα άγχος και πιθανώς θα αλλοίωνε τις καταστάσεις.

Ο αγώνας

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν μια πειστική εισαγωγή για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο υπόλοιπο του ματς. Καθώς, επιθετικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απειλούσε και σκόραρε κυρίως από την περιφέρεια. Ενώ στην άμυνα δεχόταν και ενέδιδε, χάριν έλλειψης ρυθμού, σε παντός είδους απειλή. Με κορυφαία αυτή του αντίπαλου τερματοφύλακα, ο οποίος με την περίοδο να τελειώνει δοκίμασε την τύχη του από τα 30 σχεδόν μέτρα και νίκησε τον Μάνο Ζερδεβά. Σε μια ατυχή στιγμή για τον Έλληνα πορτιέρε που όμως βρήκε το κατάλληλο κίνητρο για τη συνέχεια της αναμέτρησης.

Η οποία παίρνοντας πια στο δεύτερο οκτάλεπτο εξακολουθούσε να εξελίσσεται με το προαναφερθέν μοτίβο να παραμένει περίπου αυτούσιο. Αλλά την ελληνική άμυνα να βελτιώνει την εικόνα της ως ένα βαθμό. Ρίχνοντας το παθητικό στα δύο γκολ από τα τέσσερα της πρώτης περιόδου. Την ώρα που οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έριξαν τους αριθμούς τους και στην επίθεση (τρία αντί για τέσσερα γκολ). Με το συγκεκριμένο στατιστικό να έχει οριακά θετικό αντίκτυπο παρά την πτώση.

Η οποία διορθώθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο όταν και πάλι ανέβηκε η συγκομιδή στο εμπρός μέρος της πισίνας. Όπου η Ελλάδα χτυπούσε με μανία από μακρινή απόσταση λυγίζοντας τέσσερις φορές τα αμερικανικά μετόπισθεν. Τα οποία με τη σειρά τους αξιοποίησαν τρεις δικές τους επιθέσεις. Για να μείνουν έτσι κοντά στην ελληνική ομάδα και να της προσθέσουν πίεση για την τελευταία περίοδο.

Εκεί όπου δεν κατάφεραν όμως να κάνουν και πολλά. Αφού παρότι σημείωσαν αμυντική πρόοδο, κόλλησαν και πάλι επιθετικά στα δύο τέρματα. Με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν τελικά να διεκδικήσουν μέχρι τις τελευταίες στιγμές τη νίκη και το τρίποντο. Που βάφτηκαν μπλε και λευκά από τα μέσα του οκταλέπτου.

Οι συνθέσεις

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Γκίλλας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος.

ΗΠΑ (Ντέγιαν Ουντόβισιτς): Βάινμπεργκ, Χούπερ, Βάβιτς, Ομπέρτ, Ντάουμπε, Κούπιδο, Χάλοκ, Γούντχεντ, Μπόουεν, Κ. Ντοντ, Ρ. Ντοντ, Ίρβινγκ, Χόλαντ.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-2, 4-3, 2-2

 

Η βαθμολογία στον όμιλο της Ελλάδας

1. Ελλάδα 8


2. Ιταλία 6

3. Κροατία 3

4. ΗΠΑ 3


5. Μαυροβούνιο 1

6. Ρουμανία 0

*Η Ελλάδα έχει αγώνα περισσότερο

*Η Κροατία προηγείται των Αμερικανών λόγω καλύτερου απολογισμού νικών/ηττών (1/1 έναντι 1/2).

Καταλήγοντας θυμίζουμε ότι πλέον στην Ελλάδα απομένουν τα ματς της εν ενεργεία Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, Κροατίας (03/08, 13:05) και της φιναλίστ του τελευταίου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Ιταλίας (05/08, 16:10) για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο του τουρνουά υδατοσφαίρισης.

 

Δείτε ακόμη:

Ισπανία – Ελλάδα 10-8: Οι “δαιμόνιες” Ισπανίδες νίκησαν ξανά (video)

Μαυροβούνιο – Ελλάδα 16-17 (12-12 κ.δ.): Νίκη – σημάδι για μεγάλα πράγματα (video)

Ρουμανία – Ελλάδα 7-14: Ελληνικό ξεμούδιασμα απέναντι στους Ρουμάνους (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” των τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών & γυναικών

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ομάδας Πόλο ανδρών (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ