Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σβηστά» στην επόμενη φάση ο Παναθηναϊκός… 4-0 την Μπότεφ Πλόβντιβ

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες ο Παναθηναϊκός πέρασε την Μπότεφ, επικρατώντας με 4-0 και πλεόν ετοιμάζεται για το παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ την επόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό μετά από ωραία πάσα του Τζούρισιτς στο κενό χώρο, ο Μλαντένοβιτς που είχε προωθηθεί έβγαλε την συρτή πάσα στην μικρή περιοχή, εκεί που ο Γερεμέγεφ θα κάνει το πλασέ και θα γράψει το 1-0. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ελέγξει το ματς, παρ’ όλα αυτά οι Βούλγαροι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν στο 27′ ο Μινκόφ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ντραγκόφσκι. Στο 34′ τελικά ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στο 2-0, μετά από εκτέεση φάουλ του Μπακασέτα, η άμυνα της Μπότεφ θα διώξει την μπάλα, όμως η μπάλα θα καταλήξει στα πόδια του Τζούρισιτς και θα γράψει το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα το τριφύλλι θα φτάσει κοντά και στο 3-0, όμως το σουτ του Μαντσίνι σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι. Το ημίχρονο θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων θα φτάσει στο 3-0, μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μαντσίνι θα στρώσει στον Τζούρισιτς με τον Σέρβο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε το ίδιο ιδανικά όπως το πρώτο, μετά από ωραίο πάσινγκ γκέιμ, ο Κότσιρας έβγαλε μόνο του τον Γερεμέγεφ και έγραψε το 4-0 στο 49′. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο έκαναν διατήρηση δυνάμεων, ώστε να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Αίαντα την ερχόμενη Πέμπτη, με αποτέλεσμα το 4-0 να μένει ως το τέλος.

Στα θετικά για το «τριφυλλί» η εξαιρετική εμφάνιση όλων των παικτών του, αλλά κυρίως των Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς, δείχνοντας πως είναι ικανοί να διατηρήσουν σε πολύ καλό επίπεδο την αριστερή πτέρυγα του Παναθηναϊκού.

ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ: Μπερνάτ, Κόντε, Ταμ, Ντιαμπατέ (46′ Ακέρε), Μπαλογιάννης (59′ Γιορντάνοφ (64′ Καραμπέλιοβ), Ετό, Καλντερόν, Μίνκοβ, Ποπόβ (46′ Κόροτσετς), Νιακούγιου, Ούγια (44′ Σέκουλιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Κότσιρας, Ίνγκαρσον, Γεντβάι (46′ Μαξίμοβιτς), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (73′ Ζέκα), Μαντσίνι (61′ Τετέ), Μπακασέτας, Τζούρισιτς (73′ Λημνιός), Γερεμέγεφ (79′ Σπόραρ).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ