Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πανόραμα του τουρνουά Ποδοσφαίρου ανδρών (video)

Το χάος του Μαρόκο – Αργεντινή, οι Γάλλοι που ξεχωρίζουν και το ζευγάρι που θα δείξει τους θριαμβευτές.

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά των ανδρών ειναι δίχως αμφιβολία το πιο ιδιαίτερο από αυτά που διεξάγονται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι και την υπόλοιπη Γαλλία. Και για αυτό ευθύνεται κυρίως κστι που συνέβη πριν καν λάβει χώρα η επίσημη έναρξη τους. Και αναφερόμαστε φυσικά στα γεγονότα που είδαμε να συμβαίνουν στο Σεντ Ετιέν και το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και την Αργεντινή που δημιούργησαν μια τεράστια μαύρη κηλίδα στην ιστορία του θεσμού. Ο οποίος κατά τ’ άλλα εξελίσσεται με το ενδιαφέρον να μην απουσιάζει.

Η τελική βαθμολογία των ομίλων

 

Όμιλος Α

1. Γαλλία 9

2. ΗΠΑ 6


3. Νέα Ζηλανδία 3

4. Γουινέα 0

 

Όμιλος Β

1. Μαρόκο 6

2. Αργεντινή 6


3. Ουκρανία 3

4. Ιράκ 3

*Το Μαρόκο πήρε την πρωτιά λόγω καλύτερου αποτελέσματος στην αναμέτρηση του με την Αργεντινή.

 

Όμιλος Γ

1. Αίγυπτος 7

2. Ισπανία 6


3. Δομινικανή Δημοκρατία 2

4. Ουζμπεκιστάν 1

 

Όμιλος Δ

1. Ιαπωνία 9

2. Παραγουάη 6


3. Μάλι 1

4. Ισραήλ 1

 

Προημιτελικά

Draw credits: OneFootball Facebook (IG account)

Για το Μαρόκο – ΗΠΑ…

Οι Αφρικανοί που όπως είπαμε και παραπάνω ήταν συμμέτοχοι στο επεισοδειακότερο παιχνίδι της διοργάνωσης βρίσκονται πλέον στα νοκ άουτ της κερδίζοντας πέρα από την Αργεντινή και το Ιράκ. Το οποίο αποτέλεσε τον αντίπαλο κλειδί προκειμένου να βρεθούν ο Άσραφ Χακίμι και η παρέα του στον προθάλαμο μιας ολυμπιακής διάκρισης που μόνο όνειρο απατηλό δεν θεωρείται.

Στον αντίποδα οι Αμερικανοί κέρδισαν Γουινέα (3-0) και Νέα Ζηλανδία (4-1) και αν και υπέκυψαν στους οικοδεσπότες Γάλλους (3-0) έχουν τις δικές τους αξιώσεις για κάτι καλό. Που μάλιστα είναι σχετικά αυξημένες λόγω της πιο εύκολης φαινομενικά διαδρομής μέχρι τον τελικό.

Για το Αίγυπτος – Παραγουάη…

Οι “αετοί της Αφρικής” που έχουν κατέβει σε αυτή την Ολυμπιάδα δίχως ο σπουδαίος ηγέτης τους, Μο Σαλάχ, να μην αποτελεί μέρος του ρόστερ τους, θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται χάρη και στη δυναμική τους (vs Δομινικανή Δημοκρατία 0-0, vs Ουζμπεκιστάν 1-0, vs Ισπανία 2-1) και να γυρίσουν με μια σημαντική διάκριση πίσω στην πατρίδα τους μετά από καιρό.

Όπως το ίδιο προσδοκά και η εθνική ομάδα της Παραγουάης, η οποία ωστόσο δεν παύει να κουβαλά στην πλάτη της τον βραχνά της πεντάρας από τους Ιάπωνες στην πρεμιέρα. Που αποτέλεσε βέβαια και τον κινητήριο μοχλό της ακόλουθης αντίδρασης (vs Ισραήλ 4-2, vs Μάλι 1-0) και πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Για το Ιαπωνία – Ισπανία…

Στο ζευγάρωμα τους με τους Ευρωπαίους αντιπάλους τους οι αεικίνητοι Ιάπωνες έχουν να πειράξουν ως επιχείρημα για κάτι καλό το αποτέλεσμα τους ενάντια στην Παραγουάη στο οποίο αναφερθήκαμε αλλά και το γεγονός πως γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν τη νίκη έστω και σε δύσκολα ματς για αυτούς. Όπως εκείνα απέναντι στο Μάλι (1-0) και το Ισραήλ (1-0).

Προσθέτοντας με αυτόν τον τρόπο έναν πολύ καλό αντίπαλο δίπλα στο ευρέως αγαπητό όνομα της Ισπανίας,η οποία ως τώρα έχει κάνει μόνο τα τυπικά (vs Ουζμπεκιστάν 2-1, vs Δομινικανή Δημοκρατία 3-1) για να βρεθεί εκεί που βρίσκεται. Όντας κιόλας πλέον από τα κορυφαία φαβορί για το χρυσό.

Για το Γαλλία – Αργεντινή…

Οι διοργανωτές των αγώνων αποτελούν μαζί με την Ιαπωνία τις δύο ομάδες ομάδες που κατάφεραν το απόλυτο στον όμιλο τους (vs ΗΠΑ 3-0, vs Γουινέα 1-0, vs Νέα Ζηλανδία 3-0).

Διαδρομή άκρως αντίθετη από τους Αργεντίνους. Οι οποίοι ξεκίνησαν από μια ντροπιαστική για τους ίδιους και τους ανθρώπους των αγώνων στιγμή και κατέληξαν σε δύο εύκολες νίκες (vs Ιράκ 3-1, vs Ουκρανία 2-0) που τους έδωσαν το εισιτήριο για το πιο δύσκολο παιχνίδι που μπορούσε να τους τύχει. Άρα και τη συνάντηση που μπορεί να κρύβει στους συντελεστές της τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Παρισιού.

 

Παρασκευή 2 Αυγούστου

Μαρόκο – ΗΠΑ 16:00

Ιαπωνία – Ισπανία 18:00

Αίγυπτος – Παραγουάη 20:00

Γαλλία – Αργεντινή 22:00

 

Ημιτελικά 

Δευτέρα 5 Αυγούστου

Νικητής προημιτελικού 1 – Νικητής προημιτελικού 3 19:00

Νικητής προημιτελικού 2 – Νικητής προημιτελικού 4 22:00

 

Μικρός Τελικός

Πέμπτη 8 Αυγούστου

Χαμένος ημιτελικού 1 – Χαμένος ημιτελικού 2 18:00

 

Τελικός

Παρασκευή 9 Αυγούστου

Νικητής ημιτελικού 1 – Νικητής ημιτελικού 2 19:00

 

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” για το τουρνουά του γυναικείου ποδοσφαίρου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η βίβλος των χρυσών μεταλλίων στο Ποδόσφαιρο γυναικών (videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ήρθε η ώρα η Μάρτα να γράψει ιστορία (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ των αγώνων

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ