Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕΚ: Οδυνηρή ήττα με γκολ από τη μία εστία στην άλλη! (Video)

Ήττα με ανατροπή (3-1) γνώρισε η Ένωση στην Αρμενία από τη Νόα, στον πρώτο της αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, παρότι προηγήθηκε στο 22ο λεπτό με κεφαλιά του Γκαρσία.

 

Πλέον, στον επαναληπτικό στην Αγιά Σοφιά, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 15 Αυγούστου (20:30), η ΑΕΚ χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League.


Τα γκολ του αγώνα:

22′ Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ (0-1) με τον Λιβάι Γκαρσία, που πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, για να πάρει την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

33′ Στην πρώτη της ευκαιρία, η Νόα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) με τον Πίνσον, ο οποίος με συρτό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Στρακόσα.

67′ Η Νόα φτάνει στην ανατροπή με απίστευτο γκολ (2-1), με τον γκολκίπερ της Τσαντσάρεβιτς να κάνει βολέ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Στρακόσα από τα 80 μέτρα! 

97′ Ο Μανβελγιάν νίκησε τον Στρακόσα μετά δύο προσπάθειες και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τους Αρμένιους.

 

Νόα: Τσαντσάρεβιτς, Γκονσάλο Σίλβα, Μίλκοβιτς, Θοράρινσον, Σάντος, Γκάμπος (46′ Γκρεγκόριο), Σανγκαρέ, Μανβελιάν, Πίνσον, Άιας (46′ Αβανεσιάν), Φερέιρα.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς (72′ Χατζισαφί), Σιμάνσκι, Πινέδα (68′ Περέιρα), Ελίασον (78′ Άμραμπατ), Λιούμπιτσιτς (68′ Λαμέλα), Γκατσίνοβιτς (68′ Κοϊτά), Γκαρσία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ