Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

O Θάνος Αργυρόπουλος στο Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου – Στις 19 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας (pics)

Ο Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Θάνο Αργυρόπουλο. 


 

Ο κόουτς Θάνος Αργυρόπουλος αν και νεαρός σε ηλικία (27 ετών) έχει αποκτήσει ήδη το δίπλωμα προπονητικής UEFA A’ και καθημερινά δουλεύει σκληρά για να αποκτήσει ακόμη περισσότερες εμπειρίες.
Την περσινή χρονιά πέρασε με απόλυτη επιτυχία από τον πάγκο της νεοσύστατης ΑΠΕ Λαγκαδά, κατακτώντας το πρωτάθλημα στη Γ’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ.

Ο Αθλητικός Κόσμος μέσω του αθλητικογράφου του Παύλου Τσούλη, ήρθε σε αποκλειστική επικοινωνία με τον κόουτς λέγοντάς μας τα εξής:

 

Την περσινή χρονιά δέχτηκες να αναλάβεις την ΑΠΕ Λαγκαδά στο νέο τους ξεκίνημα από το “μηδέν” στο Γ τοπικό της ΕΠΣ Μακεδονίας. Πώς κύλησαν τα πράγματα στην ομάδα του Δήμου Λαγκαδά;

«Η περσινή χρονιά ήταν ένα εγχείρημα που από την αρχή με ενθουσίασε! Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Κώστας Γκούτης να αναλάβω αυτό το εγχείρημα δεν το σκέφτηκα καθόλου. Όταν μια ομάδα ιστορική σε καλεί να βάλεις την προσωπική σου πινελιά δεν γίνεται να πεις όχι! Η χρόνια κύλισε όπως την είχαμε προγραμματίσει με την διοίκηση. Ο στόχος ήταν να βγούμε πρωταθλητές και να ανέβουμε κατηγορία, ενώ σίγουρα μεγάλο ρόλο όπως έχω ξανά αναφέρει έπαιξαν οι αρχηγοί της ομάδας (Γκούντας, Καφανταρίδης, Βαρούτης, Νταντινίδης και Μουρατίδης). Επίσης, στόχος ήταν να ξαναδημιουργηθεί η ακαδημία και να πάρουν τα παιδιά της κ16 εμπειρίες με την πρώτη ομάδα. Να αναφέρω πως 6! παιδιά έκαναν ντεμπούτο 2008·2009·2010 και ένα παιδί με πολύ ταλέντο του 2009 γεννημένος, ο Σερτης Γιώργος όπου τελείωσε τη σεζόν με 6 γκολ και 2 ασίστ σε 15 παιχνίδια».

Μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής χρονιάς που μας πέρασε αποφάσισες να τραβήξεις χωριστούς δρόμους με τη ΑΠΕΛ, αν και κατάφερες να κατακτήσεις το πρωτάθλημα στη Γ κατηγορία. Δέχτηκες κάποια “κρούση” για ανανέωση συνεργασίας ή όχι;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έλαβα κάποια κρούση για ανανέωση μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Στην ερώτηση αν θα ήθελα να μείνω, θα απαντούσα θετικά. Ήταν από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές μου χρονιές. Ο χρόνος κυλούσε και εγώ καθημερινά λάμβανα προτάσεις από ομάδες της Α1, Α’ και Β’ κατηγορία και έπρεπε να αποφασίσω για το μέλλον μου. Όμως δεν έχω πικρία γι αυτή την ομάδα και τη διοίκηση καθώς έκανα μόνο φίλους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το 100% τους και αυτό από μόνο του με κάνει να τους έχω στην καρδιά μου και τους ευχαριστώ για αυτό. Εδώ πρέπει να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Γιώργο Κουκο, το γενικό αρχηγό Χρήστο Μπέζαρη και το Γιώργο Τσομπανόγλου για την καθημερινή στήριξη από την πρώτη μέρα. Ειμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα επιστρέψω σε αυτή την ομάδα και εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει στις πιο υψηλές κατηγορίες εκεί που τις αξίζει!».

Φέτος όπως ξέρουμε αποδέχτηκες την πρόταση των ανθρώπων του Μέγα Αλέξανδρου Μελισσοχωρίου. Θέλω να μου πεις πως αποφάσισες να αναλάβεις την ομάδα του Μελισσοχωρίου και εάν υπήρξαν και άλλες προτάσεις από ομάδες.

«Αποφάσισα να αναλάβω αυτή την ομάδα καθώς όπως έχω ξανά αναφέρει, τα κριτήρια για να επιλέξω μια ομάδα δεν είναι η κατηγορία. Το πρώτο, είναι η διοίκηση να έχει όρεξη και να στηρίζουν τον προπονητή μέχρι τέλος. Δεύτερον, οι ακαδημίες να έχουν ένα ικανοποιητικό αριθμό για να μπορεί μέσα από μεθοδική δουλειά να υπάρξει μέλλον στην πρώτη ομάδα και όχι μόνο. Σίγουρα η συνεργασία της ομάδας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα σημαντικό σημείο που στάθηκα, αλλά και η διάθεση που είδα στον πρόεδρο Ανέστη Παπαδόπουλο αλλά και στην υπόλοιπη διοίκηση να αναγεννήσουν την ομάδα».

Ποιος είναι ο στόχος του Μέγα Αλέξανδρου Μελισσοχωρίου και πως εξελίσσεται αν και νωρίς η συνεργασία σου με τη διοίκηση της ομάδας;

«Ο στόχος της ομάδας είναι να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να μπει στη πρώτη 5αδα κάνοντας πρωταθλητισμό. Σίγουρα θελουμε την περσινή Κ14 που έφτασε μέχρι τους καλύτερους 8 στην κατηγορία τους να αρχίσουμε να τους βάζουμε στο κλίμα της ανδρικής ομάδας και κάποια παιδιά να κάνουν τις πρώτες τους συμμετοχές. Όπως ανέφερα και προηγουμένως, βλέπω όρεξη και διάθεση απ όλους και αυτό από μόνο του είναι ένα κίνητρο να ξεκινήσουμε ιδανικά μια συνεργασία».

Κλείνοντας, θέλω να μου πεις λίγα λόγια για το φετινό κορμό του Μέγα Αλέξανδρου Μελισσοχωρίου και σε ποιες θέσεις θα γίνουν έξτρα μεταγραφικές κινήσεις.

«Αρχικά, η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου θα έχω για συνεργάτη μου ένα αξιόλογο παιδί τον Γιάννη Μιχαηλιδη που είναι απόφοιτος ΤΕΦΦΑ. Έχουμε κλείσει 5 φιλικά εκ των οποίων τα 4 θα είναι με ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Όσον αφορά τον κορμό, θα μείνουν 8-9 παιδιά από την περσινή ομάδα και έχουμε προσθέσει στο ρόστερ μας ήδη στη θέση του τερματοφύλακα τον Στέφανο Σπυράκη από τον Ελευθεριακό, στην άμυνα επιλέξαμε να κλείσουμε τους Γιάννη Παναγιώτου από το Μακεδονικό Λητής, Γιώργο Πολύμερο απο τον Αία Ευόσμου και τον Γιώργο Βοργία από την ΑΠΕΛ. Τέλος, συμφωνήσαμε με δύο μεσοεπιθετικούς τον Χρήστο Κυρατζάκο από την ΑΠΕΛ και τον Τάσο Τσάτσο από τον Αία Ευόσμου. Η ομάδα θα έχει νεανικό μεσο όρο ηλικίας με 3-4 έμπειρους να συνθέτουν το υπόλοιπο ρόστερ».

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ