Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χούλιαν Αλβάρεζ: Η μεταγραφή των 95 εκατομμυρίων και το μέλλον της εθνικής Νορβηγίας

Με τη μετακίνησή του Χούλιαν Αλβάρεζ στην Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει ολοκληρωθεί εδώ και κάποιες ώρες, αυτό που κοιτάζουν όλοι πλέον είναι πέρα από το “γιατί” και το το βρίσκει ο Αργεντινός στο νέο του περιβάλλον στη Μαδρίτη.

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί οι μέρες του Χούλιαν Αλβάρεζ στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ έχουν πλέον ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα. Αφού όχι μόνο έχει αποχωρήσει από την Πρωταθλήτρια Αγγλίας, Σίτι, αλλά έχει ανακοινωθεί κιόλας από την επόμενη ομάδα του. Την Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε.

Photo credits: OneFootball (IG account)

Στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του έναντι ενός ποσού που τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση με τις ακριβότερες μεταγραφές του μαδριλένικου συλλόγου αλλά και στην τέταρτη με τις πωλήσεις που έχουν γίνει από το αγγλικό προς οποιοδήποτε άλλο έδαφος από καταβολής Premier League.

Όσον αφορά τώρα τα αίτια αυτής της πομπώδους μεταγραφής πέρα από τη νέα πρόκληση που αναζητά ο Πρωταθλητής Κόσμου και Λατινικής Αμερικής, όπως εκμυστηρεύτηκε στον πρώην προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα, σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της διαδραμάτισε και το γεγονός πως στην καρδιά της Ατλέτι βρίσκονται ο συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής, Ροντρίγκο Ντε Πολ και ο εμβληματικός για το ποδόσφαιρο της χώρας του Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι οποίοι είναι και αυτοί που άνοιξαν την αγκαλιά τους με τη μεγαλύτερη θερμή από κάθε άλλο μέλος των “ροχιμπλάνκος”.

Photo credits: The Football Arena (Facebook account)

Που το φετινό καλοκαίρι έχουν δείξει διάθεση να προχωρήσουν σε μια λελογισμένη ανανέωση πληρώνοντας μάλιστα και αρκετά όταν χρειάζεται. Όπως συνέβη και στην περίπτωση του Αλεξάντερ Σόρλοθ, ο οποίος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα λαμβάνοντας το ένα τρίτο των χρημάτων του Αλβάρεζ.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΑΛΑΝΤ ΣΤΗΝ ΜΆΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ

Εμφανίσεις: 99

Γκολ: 90

Ασίστ: 15

Ο οποίος μετά τη συνύπαρξη του με τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα κληθεί να ανταγωνιστεί έναν ακόμα νεαρό και σπουδαίο σκόρερ του νορβηγικού ποδοσφαίρου. Με την συγκεκριμένη συγκυρία να τον μετατρέπει σε κάτι σαν άτυπο εξώτερο συνεργάτη των “βίκινγκς” που κοιτούν την επίδραση του στον μεγάλο τους σταρ το προηγούμενο διάστημα και τρίβουν τα χέρια τους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ