Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ούτε φέτος Champions League ο ΠΑΟΚ (vid)

 

Στο στάδιο της Τούμπας βρέθηκε ο Αθλητικός Κόσμος με απεσταλμένο τον Μαστραντώνη Κωνσταντίνο ο οποίος παρακολούθησε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Το πρώτο ημίχρονο έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις για τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Η Μάλμε είχε την τύχη με το μέρος της τόσο στα τέρματα που πέτυχε όσο και σε αρκετές φάσεις στη ροή του αγώνα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έδειξε πάθος και θέληση και η πλάστιγγα έγυρε προς το μέρος του. Όσον αφορά τα γκολ οι Σουηδοί ευτύχησαν να προηγηθούν με τον πιο κομβικό παίκτη τους τον Νανάσι στο 10’ . Ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον «αιώνιο έφηβο» τον Τάισον που στο 21’ σκόραρε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Στο 43’ ο Κουλιεράκης με ασύλληπτο σουτ κάρφωσε την μπάλα στο παραθυράκι του Νταλίν κάνοντας έτσι το 2-1. Ο ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε να χαρεί το υπέρ του προβάδισμα καθώς στο 45’ και πάλι ο Νανάσι έφερε το ματς στα ίσα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν είπε όμως την τελευταία του λέξη πριν την ανάπαυλα. Στο 47′ ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς με εκπληκτικό πλασέ διαμόρφωσε το 3-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κρατήσει την Μάλμε μακριά από τα καρέ του και να σφραγίσει την πρόκριση. Το κατάφερε μέχρι το 96’ όπου η Μάλμε βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με αρκετή τύχη και υποψία offside. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Η παράταση σχεδόν σε όλη την διάρκεια της είχε έναν πρωταγωνιστή την Μάλμε. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε σχεδόν σε καμία στιγμή να απειλήσει τους Σουηδούς. Αντίθετα αυτοί βρήκαν νωρίς το πολυπόθητο τέρμα και στην συνέχεια έπαιξαν συντηρητικά για να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Σβαμπ), Καμαρά, Ζίβκοβιτς (72′ Ντεσπόντοβ), Κωνσταντέλιας (86′ Βιεϊρίνια), Τάισον (49′ Μουργκ – 101′ Τισουντάλι)), Μπράντον (73′ Τσάλοφ).

Μάλμε: Ντάχιν, Στρίγκερ (114′ Όλσον), Γιάνσον, Ζέτερστορμ, Μπουσανέγιο, Ρίεκς (59′ Μπολίν), Πένια(106′ Ρέσλερ), Γιόνσεν, Νανάσι (79′ Κρίστιανσεν), Τελίν (106′ Μπεργκ), Μπότχαϊμ (87′ Αλί).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ