Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Τετέ του έδωσε ελπίδα, ο Βιλένα τον έστειλε στη Λανς (vid)

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως ήταν ανώτερος στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», όμως ο Άγιαξ έδειξε πιο τυχερός στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Αίαντα να παίρνει την πρόκριση με σκορ 13-12 στα πέναλτι.

Το πρώτο ημίχρονο ο Άγιαξ ήταν πολύ καλύτερος, όμως με τους Ολλανδούς να φτάνουν φτάνουν πολλές φορές κοντά στο γκολ, όμως στο 29′ ο Ιωαννίδης έδειξε πως είναι καλός και αμυντικά, καθώς έδιωξε επάνω στην γραμμή την μπάλα στην κεφαλιά του Άκπομ, ενώ στο 33′ ο Μπέρχουις έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ντραγκόφσκι.

Στο β’ μέρος o Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος από τον Αίαντα, με τους «πράσινους» να φτάνουν κοντά στο γκολ, με την διπλή ευκαιρία όταν ο Τζούρισιτς πήγε να ψηλοκρεμάσει τον Πασβέερ, όμως ο τερματοφύλακας των «κόκκινων» έδιωξε μακριά, με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Ιωαννίδη, όμως και εκείνος να μη μπορεί με το πλασέ που επιχείρησε να κάνει το 1-0, όμως η μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 63′ και πάλι το «τριφύλλι» έφτασε κοντά στο γκολ μετά από φάση διαρκίας, όμως η προ κενής εστίας κεφαλιά του Ίνγκασον πήγε πάνω από τα δοκάρια. Εκεί που όλα έδειχναν να τελειώνουν, ο Τετέ βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα, με ένα κακό κατα τα άλλα σουτ, η μπάλα πήγε και αναπαύθηκε στο αριστερό πλευρό του δίχτυ.

Στην παράταση οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν την διαφορά, με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτεροι, όμως να μην φτάνουν στο επιθυμειτό αποτέλεσμα, με το ματς να πηγαίνει στα πέναλτι.

Εκεί, μοιραίος ήταν ο Βιλένα, ο οποίος στο 17ο πέναλτι θα το χάσει, με τον Γκάι να ευστοχεί και να στέλνει τους Ολλανδούς στην επόμενη φάση,

ΑΓΙΑΞ: Πάσβεερ, Ρεντσχ, Σούταλο, Μπαας, Χάτο (99′ Μπρομπέι), Φίτζι Τζιμ (71′ Ντε Μπούμεν), Χέντερσον, Τέιλορ, Μπέρχουις (71′ Γκάι), Μπόργκες (61′ Γκοτς), Άκπομ (60′ Τραορέ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Κότσιρας (68′ Βαγιαννίδης), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (82′ Βιλένα), Αράο (82′ Μαξίμοβιτς), Μαντσίνι, Μπακασέτας (98′ Ζέκα), Τζούρισιτς (68’Τετέ), Ιωαννίδης (68′ Γερεμέγεφ).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ