Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Αυτός είναι ο πρωταθλητής σύμφωνα με το Chat GPT

Η αναμενόμενη πρωτιά, η μεγάλη επιστροφή στο top tier και η μεγάλη επιτυχία των προβιβασθέντων.

Μπορεί η πρώτη σέντρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα να μην έχει γίνει ακόμα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 16/08, 22:00) αλλά αυτό δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο μπρος στις ορέξεις του Chat GPT, το οποίο έχει ήδη προβλέψει εδώ και λίγες μέρες ο ποια θα είναι η ομάδα που θα πανηγυρίζει κρατώντας την κούπα στα τέλη του ερχόμενου Μαΐου.

Table credits: OneFootball (IG account)

Όπως βλέπετε στον πίνακα που επιμελήθηκε και παρουσίασε πρώτο το αγγλικό αθλητικό site OneFootball, η ναυαρχίδα της τεχνητής νοημοσύνης επιλέγει για ακόμα μια φορά ως τελική νικήτρια την αλύγιστη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όπως φαίνεται και από την ανάγνωση της συνέχειας της κατάταξης θα επικρατήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά επί της φιλόδοξης Άρσεναλ που παρά τα τρικ θα μείνει με την όρεξη.

Ενώ σε ότι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους, η φημισμένη εφαρμογή πιστεύει ότι η επανεκκίνηση της Γιουνάιτεντ θα πιάσει τόπο και αυτή θα βρεθεί στο Champions League. Όπως και η Λίβερπουλ και ίσως η Τσέλσι. Που αναμένεται να δώσει τη θέση που κατείχε την τελευταία διετία στην Τότεναμ του συμπαθέστατου Αγγέλου Ποστέκογλου.

Καταλήγοντας, δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε το γεγονός πως σύμφωνα με την τεχνητή τον υποβιβασμό θα γλιτώσουν όχι μια αλλά δύο (Σαουθάμπτον, Λέστερ) από τις τρεις ομάδες που προβιβάστηκαν από την περσινή Championship. Με τη μόνη που δεν αναμένεται να τα καταφέρει να είναι η Ίπσουιτς του Κίραν Μακένα. Που χαλάει μια εικόνα σχεδόν απόλυτα αντίθετη από αυτή που αντικρίσαμε την περασμένη σεζόν. Κατά την οποία υποβιβάστηκαν σύσσωμες οι ομάδες, οι οποίες βρέθηκαν στα μεγάλα σαλόνια (Λούτον, Μπέρνλι & Σέφιλντ Γιουνάιτεντ).

 

Δείτε ακόμη:

Premier League: Οι ομάδες που μας απασχόλησαν στο καλοκαιρινό break και το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Χούλιαν Αλβάρεζ: Η μεταγραφή των 95 εκατομμυρίων και το μέλλον της εθνικής Νορβηγίας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ