Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρνε Σλοτ: Ο Ολλανδός genius με το δύσκολο έργο και την ευχή να μη γίνει Τεν Χαγκ

Η εποχή στη Λίβερπουλ άλλαξε! Ο Γιούργκεν Κλοπ ολοκλήρωσε πια τον μύθο του και πέρασε στην “κόκκινη” ιστορία. Την οποία θα αρχίσει από εδώ και στο εξής να γράφει ο πολλά υποσχόμενος Άρνε Σλοτ που σήμερα (17/08, 14:30) θα μας δώσει το πρώτο άγουρο δείγμα για το τι εστί Λίβερπουλ υπό τις δικές του οδηγίες.

Ο αγώνας με την Ίπσουιτς στο “Portman Road” δεν μπορεί να είναι για τη Λίβερπουλ απλά ένας αγώνας. Καθώς, θα αποτελέσει πέρα από τη πρεμιέρα της στη φετινή Premier League και το επίσημο πέρασμα της από την “Klopp era” στην “Slot era” που ραίνεται με την ελπίδα ο Ολλανδός του “Anfield” να κάνει κάτι καλύτερο ή πολύ καλύτερο από εκείνον που τα τελευταία δύο χρόνια συναντάμε στο “Old Trafford”.

Photo credits: Liverpool FC (IG account)

Το οποίο είναι εκεί με τα παρόμοια χαρακτηριστικά του (ως πρότζεκτ) για να οριοθετεί το απαιτούμενο κακό παράδειγμα που θα βοηθήσει τους ανθρώπους των “reds” και τον ίδιο τον Άρνε Σλοτ να γράψουν τον δικό τους οδηγό αποφυγής της καταστροφής και ταυτόχρονα επίτευξης της μεγαλύτερης δυνατής επιτυχίας.

Η οποία στην περίπτωση του νεοφερμένου manager των “κόκκινων” βασίζεται στη διατήρηση των ατομικών ικανοτήτων σε περίοπτη θέση προκειμένου αυτές να δημιουργήσουν και να πολλαπλασιάσουν το ομαδικό συμφέρον, αλλά και στην επί προσωπικού δική του ενασχόληση με τις αδυναμίες των παικτών που ο ίδιος ξεχωρίζει και θέλει να τοποθετήσει σε ένα game plan που για να σε καλοδεχτεί χρειάζεται να του δώσεις ταλέντο και πνευμόνια.

Photo credits: Squawka Football (Facebook account)

Εφόσον όπως βλέπετε, κλείνοντας, όλα βασίζονται στη συνεχόμενη κίνηση, την οξυμένη αντίληψη και φυσικά τη διάθεση για επίθεση. Η οποία έρχεται τελευταία στην κουβέντα όντας ωστόσο μάλλον η βάση του σχεδίου που έδωσε στη Φέγενορντ του Σλοτ το πρωτάθλημα που τόσο καρτερούσε και το οποίο εν τέλει κατέκτησε προελαύνοντας. Διότι μιλάμε για την ομάδα με τα περισσότερα σουτ, κλεψίματα στο επιθετικό της τρίτο, τους περισσότερους πόντους από ανεστραμμένα σκορ, τις περισσότερες επιθέσεις σε κατάσταση build up αλλά και άμεσου ποδοσφαίρου και βέβαια τα περισσότερα clean sheet (ανέπαφες εστίες).

 

Δείτε ακόμη:

Premier League: Αυτός είναι ο πρωταθλητής σύμφωνα με το Chat GPT

Premier League: Οι ομάδες που μας απασχόλησαν στο καλοκαιρινό break και το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Χούλιαν Αλβάρεζ: Η μεταγραφή των 95 εκατομμυρίων και το μέλλον της εθνικής Νορβηγίας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ