Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πλάνο του Αλμέιδα για να γυρίσει… ο διακόπτης

Να αφήσει πίσω τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Νόα στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League θέλει η ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα χρειάζεται να εφαρμόσει ένα διαφορετικό πλάνο για να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα, ώστε να ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα.

Η εικόνα της ΑΕΚ στα παιχνίδια με τη Νόα, προβλημάτισε τους πάντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο οποίος παρά τα χρήματα που ξόδεψε για τις νέες μεταγραφές (που ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου, αλλά δεν καλύφθηκαν κενά σε κομβικές θέσεις) είδε την ομάδα του να μένει εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο και όπως είναι αναμενόμενο αυτό έχει και οικονομικό αντίκτυπο.

Τώρα, η Ένωση όσο δύσκολο και αν φαίνεται, τρεις ημέρες μετά από αυτό τον αποκλεισμό «σοκ», καλείται να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με πολύ κακή ψυχολογία και σε ένα κεκλεισμένων των θυρών ματς που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στους… μαχητικούς Κρητικούς.

Ο Αργεντινός τεχνικός, γνωρίζει πως πια δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη τόσο για το καλό της ομάδας, όσο και για την παραμονή του ίδιου στο… τιμόνι της ΑΕΚ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την αρμένικη ομάδα, ο Αλμέιδα μίλησε για ένωση και θέλησε να εμψυχώσει τους παίκτες του, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας για το πρωτάθλημα της Super League και για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι τις 28/9 που αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, έχουν ένα σχετικά βατό πρόγραμμα και σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ τους οι νίκες στα πρώτα πέντε παιχνίδια είναι μονόδρομος, για να πάρει η ΑΕΚ τους βαθμούς που χρειάζεται και να αλλάξει όλη η ψυχολογία στην ομάδα, με τον Αλμέιδα να το γνωρίζει αυτό.

Σε ό,τι αφορά το αποψινό παιχνίδι, ο προπονητής της Ένωσης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, με παίκτες που δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής στα πρώτα ματς της σεζόν, να αποκτούν τώρα φανέλα βασικού. Οντουμπάτζο, Λαμέλα και Κοϊτά όπως όλα δείχνουν θα είναι στο βασικό σχήμα κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν οι Μουκουντί και Χατζισαφί στο γνωστό σύστημα του Αργεντινού τεχνικού.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα – Οντουμπάτζο, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Κοϊτά – Λαμέλα, Τσούμπερ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ