Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αμαρυνθιακός: Με πολλούς νέους και ελπίδες το ξεκίνημα

Με την εκ βάθρων αλλαγή εν όψη της παρθενικής συμμετοχής στην γ’ εθνική ο Αμαρυνθιακός πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη για την νέα σεζόν με τον Γ. Καρβέλη στον πάγκο ,τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Ζουλιώτη,τον γενικό αρχηγό Σωκράτη Ποδαρά και την διοίκηση να δηλώνουν παρόντες.

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά δεκαεννέα παίκτες από τους περυσινούς που έφεραν την ομάδα στην γ’ εθνική αποχώρησαν για να έρθουν στην θέση τους  10 νέοι παίκτες που ασφαλώς πρέπει να δέσουν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καρβέλη.

 

Συγκεκριμένα έφυγαν για άλλες Πολιτείες οι Τάκο, Μυρτέζα, Φαλαγγίτης, Σεϊνταράσι, Πάττας, Σταματούκος, Χαλιώτης, Σπυράκης, Μώρος, Βάρκας, Ρούσσος, Βέσελι, Κοτρογιάννης, Σκριβάνος, Μετοχιάτης, Τσολάκος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Μήτρου, έμεινε όμως το βαρύ πυροβολικό ο Τόρα ,που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και την εμπειρία του σε μια δύσκολη κατηγορία.
Απ’ την άλλη βρήκαν απάγγειο λιμάνι στην Βάθεια οι Ρεσβάνης, Νιφορόπουλος, Βιέννα, Τσέλλος, Γκιόσι, Δέδες, Ντελέκος, Ταυταρίδης, οι δύο γκολκίπερ Μικές και Κυριατζής με τους νεοφώτιστους στην Γ’ Εθνική Βαθειώτες να χτυπάνε φλέβα από Ελλοπιακό μεριά, καθώς η Βοιωτική ομάδα πήρε την άγουσα λόγω χρεών για το τοπικό.
Στην πρώτη επίσημη έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθησε προπόνηση.
Η δεύτερη ομάδα της Εύβοιας όπως και η Αρτάκη μετέχουν στον τρίτο όμιλο της Γ’
Εθνικής και φυσικά σε αντίθεση με την άλλη ομάδα του νησιού που δηλώνει πως θα παλέψει για την άνοδο ο Αμαρυνθιακός πρώτιστη ανάγκη του είναι η παραμονή  και από κει πέρα ότι ήθελε προκύψει.

Επιμέλεια: Ιωάννης Νερούτσος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ