Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μοιρασιά για Ατρόμητο και Άρη

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και Άρη, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στο α’ μέρος οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το ματς φοβούμενοι οι μεν τους δε, με αποτέλεσμα να μην έχει τις κλασσικες φάσεις για γκολ, με κυριότερες στιγμές στο 27′ με τον Μορόν μετά από φάση διαρκείας να απειλεί τον Κοσέλεφ, όπως επίσης και με ένα σουτ του Ουάρντα στο 36′ οι Περιστεριώτες να φτάνουν στην πρώτη καλή τους στιγμή.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτεροι στο ματς και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Φαν Βέερτ στο 47′. Στο 64′ ο Ουάρντα θα φτάσει και πάλι κοντά στο γκολ, όμως ο Κουέστα θα το νικήσει. Εκεί που οι «κυανόλευκοι» ήταν ανώτεροι, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο 0-1, όταν ο Μάγιο έβγαλε την σέντρα, με τον Κοσέλεφ να διώχνει, όμως η μπάλα χτύπησε επάνω στον Μπροσόν ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 72′ οι γηπεδούχοι θα βρουν απάντηση στο τέρμα του Άρη, μετά από λάθος έξοδο του Κουέστα ο οποίος έπεσε επάνω στον Μίχορλ, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβει ο Αιγύπτιος, ο οποίος θα νικήσει τον Κουέστα αυτήν την φορά γράφοντας το 1-1. Στο τελευταίο τέταρτο ο Άρης ήταν καλύτερος και είχε δύο καλές στιγμές με τους Γκαρθία και Ζαμόρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Οι δύο ομάδες φάνηκαν πως είνα σε ικανοποιητικό σημείο, με τους Περισττεριώτες από την μία να είναι έτοιμοι παρά τις πολλές μεταγραφές, ενώ ο Άρης από την άλλη, παρά τις περιπέτειες που είχε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, έδειξε να μην τον έχει επιρεάσει και μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόνσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Μπακού (77′ Γιουμπιτάνα), Γκονζάλεθ (95′ Κααμάνης), Ουεντραγκάο, Ουάρντα, Καρλίτος (56′ Μιχόρλ), Φαν Φέρτ

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μάγιο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ (69′ Νταντί ), Μολό, Μοντόγια, Μόντσου, Φετφατζίδης (70′ Σιφουέντες), Μορόν (75′ Ζαμόρα)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ