Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Διατηρεί τις ελπίδες του ο Παναθηναϊκός του β’ ημιχρόνου (vid)

Ένα κακό πρώτο ημίχρονο ήταν ικανό να χαλάσει τα όνειρα του Παναθηναϊκού, απέναντι στη Λανς, όμως στο β’ μέρος ο μαχητικός Παναθηναϊκός έδωσε τις ελπίδες και πάλι στους φίλους του, μετά το 2-1 και την απίστευτη εμφάνιση στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν καθόλου καλά στο παιχνίδι, με τον Φρανκόφσκι να δέχεται υπέροχη πάσα από τον Σόκοτα, με τον Πολωνό να πλασάρει ιδανικά τον συμπατριώτη του και να κάνει μόλις στο 3′ το 1-0. Στο 19΄οι Γάλλοι έχασαν και άλλη ευκαιρία, όταν σε αντεπίθεση, ο Ντιουφ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Ντραγκόφσκι ήταν σε ετοιμότητα και μάζεψε την μπάλα. Στο 21′ οι ισορροπίες άλλαξαν, με τον Μεντίνα να κάνει στην κίνηση επικίνδυνο παιχνίδι επάνω στον Μπακασέτα, με τον var να φωνάζει τον διαιτητή και ο Ούγγρος διαιτητής να δείχνει την κόκκινη κάρτα. Στο 24′ ο Ιωαννίδης έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα χαμηλά στην δεξια γωνία του Σάμπα, όμως ο Γάλλος τερματοφύλακας έσωσε τους γηπεδούχους. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, τα σουτ των Τζούρισιτς και Γεντβάι δεν βρήκαν στόχο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0, όταν ο Μασάντο έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, πέταξε την μπάλα στα αριστερά στον Τόμασον, ο οποίος έβγαλε την μπαλιά μέσα στην περιοχή, με τον Σαΐντ να γράφει με διπλή προσπάθεια το 2-0. Στο υπόλοιπο του α’ μέρους οι Γάλλοι ήταν ανώτεροι, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι στο ματς.

Στο β’ μέρος το «τριφύλλι» έβγαλε αντίδραση και μετά από μία απίστυετη κίνηση του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος πέρασε σαν σταματημένους 6 παίκτες, πλάσαρε με τον καλύτερο τρόπο τον Σαμπά και έγραψε το 2-1. Στο 85′ ο Πελίστρι κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ουρουγουανός έκανε το σουτ, με την μπάλα να χτυπάει σε χέρι αμυνόμενου. Ο διαιτητής αν και αρχικά έδωσε πέναλτι, τελικά το πήρε πίσω, καθώς στο var φάνηκε πως το χέρι ήταν σε φυσική θέση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Παναθηναϊκός εμφανώς καλύτερος, όμως δεν στάθηκε τυχερός στο να ισοφαρίσει, με το 2-1 να μένει ως το τέλος.

Στα θετικά πως ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο ματς, όπως επίσης και η εξαιρετική εμφάνιση του Πελίστρι από το 67ο λεπτό που μπήκε στην θέση του Τετέ.

ΛΑΝΣ: Σαμπά, Γκάντιτ, Ντάνσο, Μεντίνα, Φρανκόφσκι, Τόμασον (91′ Μεντί), Ντιου, Μασάντο (90′ Τσάβες), Περέιρα (26′ Κουσάνοφ), Σότοκα, Σαϊντ (69′ Λασκαρύ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (67′ Βαγιαννίδης), Ίνγκαρσον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (85′ Γερεμέγεφ), Αράο (80′ Λημνιός), Τετέ (67′ Πελίστρι), Μπακασέτας, Τζούρισιτς (80′ Μαξίμοβιτς), Ιωαννίδης.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ