Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ηρακλής: Ανακοινώθηκε ο Διαμαντής, έρχεται ο Σεμπά, “έσβησε” το όνειρο για Βέλλιο

Μεταγραφών συνέχεια για τον ΠΟΤ Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη, με τον “γηραιό” να ανακοινώνει τον Τόλη Διαμαντή, ενώ τις επόμενες ώρες περιμένει στην Θεσσαλονίκη τον Σεμπά να υπογράψει και να ανακοινωθεί επίσημα. Όσον αφορά τις φήμες περί Βέλλιου, έπεσαν στο κενό, με τον αγαπητό σε όλους “Τόλη” να συνεχίζει στην Κύπρο!

Συνεχίζεται δυνατά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηρακλή, με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν επίσημα τον Απόστολο Διαμαντή. Ο νεαρός στόπερ είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς πάρα το νεαρό της ηλικίας του (24), έχει πραγματοποιήσει γεμάτες σεζόν στην Super League, με την φανέλα του Βόλου, του ΟΦΗ, και πέρυσι του Πανσερραϊκού, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα έχει και “γεύση” από το εξωτερικό, έχοντας περάσει από την Ινσταμπούλσπορ και την Κραϊόβα. Η συγκεκριμένη κίνηση πέρα από σημαντική στην συγκεκριμένη θέση, μοιάζει πως θα είναι και κίνηση για το μέλλον, με τον Ηρακλή να θέλει να επενδύσει σε τέτοιες κινήσεις!

Παράλληλα, κλεισμένος θεωρείται ο επίσης γνώριμος μας Σεμπά, με τον άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού και του Ιωνικού, να έρχεται στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με την τρίτη του ομάδα. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον “Γηραιό” και σήμερα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να επικυρωθεί η συμφωνία. Ο Σεμπά τον τελευταίο χρόνο, αγωνιζόταν στα ΗΑΕ για λογαριασμό της Αλ Σαλμίγια.

Τέλος, υπάρχει ακόμη έντονη κινητικότητα στην θέση του σέντερ φορ, με το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ να παίζει δυνατά τις τελευταίες ώρες, ενώ το όνομα του Απόστολου Βέλλιου που έπαιξε γερά (χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά πιθανότατα ούτε και πρόταση από την ομάδα) το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα συνεχίσει να ακούγεται, καθώς ο 32χρονος έμεινε ελεύθερος από την Τσβόλε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Νέα Σαλαμίνα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ