Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

PL Golden Boot: Η πρόβλεψη του AI για το καλύτερο “κανόνι” της φετινής Premier League

Η θέση του Χάαλαντ, το έλλειμμα του Σαλάχ, ο Πάλμερ που θα μείνει στα ίδια, ο Τόνεϊ με το μεγάλο ερωτηματικό και οι υπόλοιποι.

Με τη σέντρα της δεύτερης πλέον αγωνιστικής της Premier League προ των πυλών (24/08 Μπράιτον – Μ. Γιουνάιτεντ 14:30) και το πρώτο δείγμα της ήδη καταχωρημένο στη μνήμη μας δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να δούμε θυμηθούμε τι έκαναν στην πρεμιέρα τους οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος και συγκεκριμένα οι επιθετικοί αυτών. Για τους οποίους κιόλας θα σας παραθέσουμε στη συνέχεια την πρόβλεψη της τεχνητής νοημοσύνης σχετικά με τον απολογισμό μερικών εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών εκεί έξω όταν θα ακούγεται το τελευταίο σφύριγμα της σεζόν στα τέλη της ερχόμενης άνοιξης.

Αρκετά όμως είπαμε για το μέλλον. Πάμε λίγο στο παρόν, στα πραγματικά, σ’ αυτά που είδαμε και συνέβησαν. Μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν αδιαμφισβήτητα τέρματα όπως εκείνο του Ζίρκζι με το “βελούδινο” άγγιγμα ή εκείνο του Πόρο με την “τόσο όσο” κεφαλιά του ή το άλλο του Ντουράν που έπιασε ένα από τα πιο τέλεια πλασέ που έχουμε δει τελευταία. Το οποίο φαίνεται εύκολο, αλλά δεν μόνο τέτοιο δεν είναι.

Table credits: Mirror (Facebook account)

Όπως δεν είναι μέλος της παραπάνω λίστας τόσο ο Κολομβιανός επιθετικός της Άστον Βίλα όσο και οι κύριοι που αναφέρθηκαν πριν από εκείνον. Οι οποίοι λείπουν είτε λόγω της θέσης τους (Πέδρο Πόρο, δεξί μπακ) είτε επειδή τους πρόλαβε η λίστα (Τζόσουα Ζίρκζι). Γεγονότα άκρως αντίθετα βέβαια με την παρουσία όχι μόνο του Έρλινγκ Χάαλαντ που θα πλησιάσει το δικό του ρεκόρ σκοραρίσματος στο πρωτάθλημα (36 γκολ) αλλά και με αυτές του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πρόκειται να ισοφαρίσει την τρίτη καλύτερη επίδοση του με τα 22 τέρματα. Που θα του δώσουν προβάδισμα έναντι του για μια ακόμα φορά ασταμάτητου Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος αν και θα βρει ένα γκολ λιγότερο σε σχέση με πέρυσι, εντούτοις θα καταφέρει να οδηγήσει την Τσέλσι του σίγουρα στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης σεζόν και ίσως στο Champions League αυτής. Πράγμα βέβαια που θα εξαρτηθεί από την πορεία των ίδιων των μπλε αλλά και των άλλων φετινών εκπροσώπων της Αγγλίας στις διοργανώσεις της UEFA.

Κλείνοντας, δεν γίνεται να παραλείψουμε τον δαιμόνιο Άιβαν Τόνεϊ. Που είναι πολύ πιθανό να μη μιμηθεί τον Πάολο Ντιμπάλα και να υποκύψει στα χρήματα που του προσφέρει η Αλ Αχλί. Στερώντας από τον εαυτό του την ευκαιρία να γίνει μέλος κάποιου κλαμπ υψηλότατου επιπέδου και να βρεθεί έτσι στην κορυφή της κορυφής. Σβήνοντας έτσι το όνομα του όχι μόνο από τον παραπάνω πίνακα. Αλλά και από το προσκήνιο που μοιάζει κάποιες φορές να τον έχει μεγάλη ανάγκη.

 

Δείτε ακόμη:

Premier League: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Αυτός είναι ο πρωταθλητής σύμφωνα με το Chat GPT

Premier League: Τα αποτελέσματα της 38ης αγωνιστικής (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ