Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δόξα Ασσήρου: «Κλειδώνει» την τριάδα των τερματοφυλάκων με Μάριο Κίτσιου!

Η Δόξα Ασσήρου έκανε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, ίσως και την τελευταία της (θα φανεί από τις προθέσεις της ομάδας) εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ. Παίκτης της ομάδας των «ασπρόμαυρων» είναι και επίσημα ο τερματοφύλακας Μάριος Κίτσιου.


 

Ο Μάριος Κίτσιου είναι γεννημένος στις 19 Αυγούστου του 2004 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες στην ομάδα της Ασσήρου, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και έτσι η Δόξα Ασσήρου με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή της Γιάννη Παγώνη, τον επιβράβευσε δίνοντάς του την ευκαιρία που ζητούσε και ο ίδιος για το παραπάνω βήμα.

Ξεκίνησε απο τις ακαδημίες του ΑΣ Νεάπολης και στη συνέχεια μεταπίδησε στην Κ17 του Άρη για έναν χρόνο. Επόμενη ομάδα του Μάριου Κίτσιου μέχρι και πρότινος ο Άτλας Μενεμένης έχοντας βασικό ρόλο στην ομάδα.

Πλέον βρίσκεται με τα χρώματα της Δόξας Ασσήρου σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Α1 και δουλεύοντας δίπλα σε ικανούς ανθρώπους μπορεί να εξελιχθεί βρισκόμενος ακόμη σε πολύ νεαρή ηλικία.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ