Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

“Κρέμασε” τα γάντια του ο Βόιτσεχ Σέζνι

Μία μεγάλη μορφή των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο Βόιτσεχ Σέζνι, αποφάσισε να βάλει τέλος στην μεγάλη του καριέρα σε ηλικία 34 ετών!

Μετά τους τίτλους τέλους το φετινό καλοκαίρι με την Γιουβέντους, ο Πολωνός κίπερ αποφάσισε να ρίξει τίτλους και στην δική του καριέρα στα 34 του, παρότι είχε προτάσεις από την Αλ Νασρ, αλλά και την Μόντσα.

Ο μεγάλος αυτός τερματοφύλακας, ο πιστός αυτός οπαδός της Άρσεναλ (όπως ο ίδιος έχει δηλώσει) αφήνει πίσω του μία μεγάλη καριέρα, γεμάτη διακρίσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα και στις κορυφαίες ομάδες του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Το τέλος του από το ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε ο ίδιος, με μήνυμα στο Instagram.

Ο Βόιτσεχ Σέζνι, έγραψε αναλυτικά:

«Έφυγα από τη Βαρσοβία, την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τον Ιούνιο του 2006, για να ενταχθώ στην Άρσεναλ, με ένα όνειρο: να ζήσω από το ποδόσφαιρο. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήταν το ξεκίνημα ενός ταξιδιού ζωής. Ό,τι έχω και ό,τι είμαι το χρωστάω στο όμορφο παιχνίδι του ποδοσφαίρου». 

Ο Σέζνι ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Άρσεναλ, όταν και εντάχθηκε σε ηλικία 16 ετών, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Λέγκια Βαρσοβίας. Έκανε ντεμπούτο με τους “κανονιέρηδες” το 2009 και λίγο καιρό αργότερα έφυγε δανεικός για την Μπρέντφορντ, επιστέρφοντας στους Λονδρέζους την σεζόν 2010-11, όταν και ο τεράστιος Αρσέν Βενγκέρ τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε γάντια βασικού, παραμένοντας πρώτος γκολκίπερ της Άρσεναλ έως και την σεζόν 2014-15. Στους “κανονιέρηδες” ο Πολωνός αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της Premier League την σεζόν 2013-14, ενώ παράλληλα πανηγύρισε δύο κύπελλα Αγγλίας και ένα Community Shield.

Το καλοκαίρι του 2015 ξεκίνησε το ταξίδι του στην Ιταλία, όταν και πήγε δανεικός από την Άρσεναλ στην Ρόμα και το 2017 πήρε μεταγραφή για την Γιουβέντους. Με την “Μεγάλη Κυρία” ο Πολωνός κατέγραψε 200 εμφανίσεις και πανηγύρισε 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 2 σούπερ καπ Ιταλίας, ενώ το 2019-20 αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της Serie A!

Αναπόσπαστο κομμάτι και στην εθνική του ομάδα ο Πολωνός, έπαιξε σε 84 επίσημα παιχνίδια με το εθνόσημο, αποτελώντας επί σειρά ετών τον βασικό γκολκίπερ της χώρας, ενώ αγωνίστηκε σε 4 Euro (2012, 2016, 2020, 2024)  και σε δύο συνολικά Mundial (2018, 2022).

Ευχαριστούμε τεράστιε Σέζνι!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ