Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Women’s European Qualifiers Play – Off: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της ρεβάνς της Ελλάδας

Η ιστορική στιγμή, η πρόνοια των Βέλγων και το η ελληνική κωλυσιεργία που παρατείνει τη αδιαφορία της Ελλάδας για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Στην κυκλοφορία διατέθηκαν προ ολίγου τα εισιτήρια του δεύτερου αγώνα που θα κληθεί να δώσει η Εθνική μας Ομάδα ενάντια σε εκείνη του Βελγίου για τα play – off του WEURO 2025 που θα διεξαχθεί στην Ελβετία.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Βέλγιο – Ελλάδα 21:15 (“Den Dreef”, Λέουβεν)

Draw credits: Belgian Red Flames (Facebook account)

Εκεί που θέλει να βρεθεί η Ελλάδα ως συμμετέχουσα για πρώτη φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο γυναικών. Σε μια προσπάθεια να επεκτείνει την ιστορικότητα που διέπει το σύνολο του οποίου προΐσταται τη στιγμή που μιλάμε η προσφάτως μεταγραφείσα στην Έβερτον, Βεατρίκη Σαρρή.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Ελλάδα – Βέλγιο 19:00 (“Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, Ηράκλειο)

Τελειώνοντας, η ενέργεια της βελγικής ομοσπονδίας να βγάλει τα εισιτήρια για τον αγώνα που φιλοξενεί δύο μήνες πριν την τέλεση του μάλλον εκθέτει την αντίστοιχη ελληνική που αν και νεοσύστατη (όσον αφορά την τρέχουσα σύνθεση) αντ’ αυτού διατηρεί στο ακέραιο τη στάση αδιαφορίας που τηρούσαν και οι προηγούμενες διοικήσεις.Με τη διαφορά βέβαια ότι το σχήμα Γκαγκάτση βρίσκεται μπροστά στην πιο σπουδαία στιγμή της ιστορίας του ποδοσφαίρου γυναικών της χώρας μας.

Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας

 

Δείτε ακόμη:

Τέσα Βουλέρ: Ο άσσος στο μανίκι της εθνικής Βελγίου (video)

Women’s European Qualifiers Play – Off: Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ