Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Έγινε πάλι… PANATHINAIKOS!!! (vid)

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φέρει τούμπα το εις βάρος του σκορ και με τη νίκη του επί της Λανς με 2-0, πέρασε εκείνος στην επόμενη φάση του Conference League.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, όμως η Λανς είχε την μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 15′ Σοκοτά εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισαν οι Γάλλοι από το μαρκάρισμα του Μλαντένοβιτς επάνω στον Περέιρα, όμως ο Ντραγκόφσκι έπεσε σωστά και να αποσωβίσει το γκολ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι «πράσινοι» πήραν ψυχολογία και τα κατάφεραν να βγουν μπροστά, όμως το γκολ δεν ήρθε.

Στο β’ μέρος ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε τις αδυναμίας του και έκανε σωστές αλλαγές. Μόλις στο γήπεδο πέρασαν οι πρώτες αλλαγές, ο Πελίστρι κατάφερε να βγει στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος μετά από μαρκάρισμα έχασε την μπάλα, όμως ο Πελίστρι με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Γάλλοι βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, ώστε να σιγουρέψουν την πρόκριση, όμως όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά μετά από μία φάση διαρκείας, ο Ιωαννίδης λειτούργησε ως αμυντικός έδιωξε την μπάλα στο κενό χώρο, εκεί που ο Μαντσίνι έβγαλε την αντεπίθεση, έστρωσε στον Τετέ, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 85′. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, Ντραγκόφσκι και Μαξίμοβιτς έδιωξαν την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα και οι Γάλλοι στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, όμως το 2-0 διατηρήθηκε ως το τέλος.

Μαγική η παρουσία του κόσμου, ο οποίος στάθηκε ως δωδέκατος παίκτης και θύμισε πως ο Παναθηναϊκός, δεν λέγεται τυχαία από πολλούς… PANATHINAIKOS!!!

Η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό θα γίνει την Παρασκευή (30/8) στις 15:30 ώρα Ελλάδος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (61′ Βαγιαννίδης), Ίνγκαρσον (79′ Σένκεφελντ), Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (61′ Μαξίμοβιτς), Αράο, Τετέ, Μπακασέτας (61′ Μαντσίνι), Πελίστρι (82′ Τζούρισιτς), Ιωαννίδης.

ΛΑΝΣ: Σαμπά, Γκράντιτ (87′ Ντζολά), Κουσάνοβ, Σαρρ (71′ Χαϊντάρα), Φρανκόφσκι, Τόμασον, Ντιουφ, Μασάντο (71′ Τσάβες), Περέιρα (66′ Φουλγκίνι), Σόκοτα, Σαΐντ (67′ Λασκάρυ).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ