Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκέλα στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός για ακόμα μία φορά δεν ήταν καλός, με αποτέλεσμα να αποσπάσει ισοπαλία στο παιχνίδι απέναντι στην Athnes Kallithea με σκορ 2-2

Στο πρώτο ημίχρονο η Καλλιθέα ήταν πολύ καλύτερη από τον Παναθηναϊκό, με τον σύλλογο των νοτίων προαστίων να φτάνει πρώτη στο γκολ με τέρμα του Μουτίνιο στο 28ο λεπτό. Το «τριφύλλι» κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Τζούρισιτς στο 32′.

Στο β’ μέρος και πάλι οι «μπλε» ήταν καλύτεροι, με τον Ντραγκόφσκι να είναι ο ήρωας του Παναθηναϊκού για ακόμα ένα παιχνίδι.Στο 80′ οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-1 μετά από πάσινγκ γκέιμ μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, με τον Βαλμπουενά να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Παρ’ όλα αυτά οι «πράσινοι» έφτασαν στην ισοφάριση, μετά από φάση διαρκείας η μπάλα θα φτάσει στον Πελίστρι, ο οποίος θα βγάλει την συρτή μπαλιά μέσα στην περιοχή, με τον Τετέ να κάνει το 2-2. Στο 94΄ ο Μουτίνιο έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντραγκόφσκι.

Για ακόμα μία φορά, μετά από μεσοβδόμαδο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έβγαλε τις παθογένιες του και δεν κατάφερε να κερδίσει.

ATHENS KALLITHEAS: Μπαρραγκάν, Πασαλίδης (71΄Τσιβελεκίδης), Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοτς, Μανθιάτης, Ντιμπά (76′ Μερκάτη), Ματίγια (87′ Μουστακόπουλος), Χάνουσεκ, Ντεμέτριους (71΄Βαλμπουενά), Μουτίνιο, Ουντρίγκις (87 Ματίγεβιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (46΄Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (58′ Πελίστρι), Αράο Τσέριν (83′ Σπόραρ), Μαντσίνι (58΄Μαξ), Τετέ, Τζούρισιτς (67′ Μπακασέτας), Ιωαννίδης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ