Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

“Βόμβα” στην Τρίπολη, τέλος ο Ράσταβατς

Ο Αστέρας Aktor “έλυσε” την συνεργασία του με τον Μίλαν Ράσταβατς, προβαίνοντας σε μία κίνηση άκρως αιφνιδιαστική.

Και ξαφνικά, τέλος ο Μίλαν Ράσταβατς από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αρκαδίας, με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα να παίρνουν αυτή την απόφαση τελείως ξαφνικά και με τους “Αρκάδες” να έχουν πραγματοποιήσει μία ιδιαίτερα καλή αρχή στο πρωτάθλημα, με μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, αλλά και ισοπαλία μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επί του Άρη. Παρόλ’ αυτά, η διοίκηση του Αστέρα Aktor δεν πείστηκε ιδιαίτερα από το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα με τον Σέρβο τεχνικό και κάπως έτσι, τελείως απρόσμενα και άδοξα, ο Σέρβος αποτελεί παρελθόν.

Έτσι, φαίνεται πως υπάρχει επιβεβαίωση των Ισραηλινών, καθώς εχθές το βράδυ κάνανε λόγο για απόλυση του Ράσταβατς και πρόσληψη του μεγάλου Ρόμπι Κιν. Σε πρώτη φάση οι Ισραηλινοί έπεσαν μέσα και ο Ράσταβατς απολύθηκε, μένει πλέον να φανεί εάν έχουν 100% επιτυχία τα δημοσιεύματα τους, με τον Ρόμπι Κιν πάντως να είναι πράγματι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας!

Εάν συμβεί αυτή η “μεταγραφή” θα πρόκειται για μεγάλη κίνηση από τον Αστέρα, με τον παλαίμαχο Ιρλανδό ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ τον τελευταίο χρόνο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ