Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η μεγάλη ευκαιρία για το Μουντιάλ και την άνοδο

Μπορεί κάποιος να πιστεύει πως η Εθνική έχοντας την Αγγλία στον όμιλο της στο Nations League, δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι παραπάνω. Όμως κάνει σοβαρότατο λάθος.

Γιατί σίγουρα η πρωτιά έχει δυσκολέψει μιας και στον όμιλο μας έχουμε την Αγγλία, όμως η δεύτερη θέση δίνει ακόμα περισσότερα απ’ ότι μέχρι πρότινος. Ας δούμε λοιπόν τι μπορεί να δώσει.

Για αρχή μιας και η Αγγλία πάντα είναι φαβορί για πρόκριση από τον όμιλο των προκριματικών, η δεύτερη θέση θα δώσει την ευκαιρία να πάρει κάποιος το εισιτήριο για το μουντιάλ, μέσω της δεύτερης θέσης του Nations League, όπως ακριβώς χάσαμε την ευκαιρία απέναντι στην Γεωργία για να ξαναβρεθούμε στο Euro.

Επίσης, εκτός της πρόκρισης που μπορείς να πάρεις μέσω της δεύτερης θέσης, που οκ αυτό είναι γνωστό ήδη, πλέον η δεύτερη θέση δίνει και την ευκαιρία της ανόδου στην κορυφαία Κατηγορία του Nations League, μιας και πλέον ο τρίτος της Α’ και της Β’ Κατηγορίας, θα δώσουν μπαράζ παραμονής και ανόδου με τους δεύτερους της Β’ και Γ’ Κατηγορίας. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως αν έχουμε ευνοϊκά μπαράζ αν βγούμε δεύτεροι, τότε μπορεί στο επόμενο Nations League, η Ελλάδα να διεκδικεί το δεύτερο Ευρωπαϊκό της τρόπαιο, μετά από εκείνο του Euro 2004.

Για τον λόγο αυτό, είναι επιβεβλημένο τουλάχιστον τα παιχνίδια με την Φιλανδία και την Ιρλανδία να τα πάρει, ώστε να διεκδικήσει ότι μπορεί στα ματς με την Αγγλία και από κει να βρεθεί σίγουρα στην δεύτερη θέση, με αποτέλεσμα να διεκδικεί όσα παραπάνω προείπαμε.

Για αυτό λοιπόν… ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ