Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Nations League: Το βράδυ που ο Σέσκο κι ο Ακτούρκογλου μας είπαν “καλησπέρα”

Το χατ τρικ που τους ενώνει, το EURO που έσκασαν και το βράδυ που ξεκίνησαν να γράφουν το δικό τους ποδοσφαιρικό βιβλίο.

Η χθεσινή βραδιά του Nations League δεν ήταν μια από αυτές που η Σλοβενία και η Τουρκία δεν είχαν δύσκολους αντιπάλους. Ωστόσο ήταν ένα από αυτά τα βράδια που οποίος θέλει να είναι ο επόμενος ηγέτης καθεμιάς από τις δύο μπορούσε να κάνει το δικό του πρώτο βήμα.

Σλοβενία – Καζακστάν 

Draw credits: 433 (IG account)

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Ακριβώς όπως έκανε ο νεαρός (21 ετών) και υπερταλαντούχος Μπένζαμιν Σέσκο. Ο οποίος μετά το καλό αλλά χωρίς γκολ EURO, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις με τον εθνικό μανδύα. Πεποίθηση που πιστοποιείται και από το τρίποντο με τρία γκολ απέναντι στο Καζακστάν. Που είχε την ατυχία να είναι το “θύμα” στο πιο μεγάλο βράδυ του σλοβενικού “θωρηκτού” με τη φανέλα της πατρίδας.

Τουρκία – Ισλανδία

Draw credits: 433 (IG account)

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Όπως ακριβώς συνέβη και με την Ισλανδία. Που αποτέλεσε τη χώρα που δέχθηκε την καταστροφή που προκάλεσε στο πέρασμα του ο “σίφουνας απ’ το Ιζμίτ”. Ο οποίος ακούει στο όνομα Κερέμ Ακτούρκογλου (21 ετών) και ήρθε να προσθέσει το όνομα του δίπλα σ’ εκείνα του Γκιουλέρ και του Γιλντίζ που μέχρι τώρα έμοιαζαν να είναι η μοναδικοί σημαιοφόροι της τουρκικής νέας γενιάς.

Που αυτή τη στιγμή έχοντας βρει και τρίτο πόλο κοίτα με προσμονή το μέλλον. Όπως συμβαίνει και με το υπόλοιπο ποδόσφαιρο. Που βλέπει τους πρωταγωνιστές του αύριο να λάμπουν ήδη από σήμερα.

 

Δείτε ακόμη:

Nations League: Το γεωργιανό step up και η γενικότερη άνοδος του βαλκανικού ποδοσφαίρου (video)

Ελλάδα – Φινλανδία: Η Εθνική θύμισε κάτι απ’ τα παλιά

Γαλλία – Ιταλία 1-3: Η βραδιά του γαλλικού Βατερλώ και των ιταλικών “θαυμάτων” (video)

CR7: Έγινε ο 1ος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που φτάνει τα 900 γκολ! (Video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ