Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Women’s Super League: Το καλοκαίρι της εκτόξευσης και η σεζόν της καθιέρωσης

Η αυτονομία, η εκτίναξη που γνώρισαν τα μεταγραφικά έξοδα σε ένα καλοκαίρι και το μεγάλο φαβορί και για το νέο πρωτάθλημα.

Δέκα μόλις μέρες μένουν πια για την έναρξη και της Women’s Super League που μαζί με την Premiere Ligue (γαλλικό πρωτάθλημα) ολοκληρώνει κλείνουν την τον κύκλο της εκκίνησης των μεγάλων πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου γυναικών. Γι’ αυτό κι εμείς θα προχωρήσουμε στο παρόν κείμενο σε μια εκ νέου παρουσίαση προς εσάς του κόσμου στον οποίο πρόκειται να περιηγηθούμε και πάλι μαζί από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και μέχρι τα βάθη της επόμενης άνοιξης.

Η αποχώρηση από την FA, η δημιουργία της WPLL και η προσπάθεια για καλύτερη αξιοποίηση της ανάπτυξης

Όπως αναφέρεται και στο άρθρο της διοργανώτριας αρχής της Women’s Super League, η κατακόρυφη αριθμητική πρόοδος του πρωταθλήματος όσον αφορά το πλήθος των φιλάθλων που το παρακολούθησαν είτε απομακρυσμένα είτε διά ζώσης αποτέλεσε την καταλληλότερη των αφορμών προκειμένου σε πρώτο χρόνο η λίγκα να φύγει από την αγκαλιά της FA και έπειτα να δημιουργήσει τα δικά της μέσα ώστε να προβάλλεται κυρίως από αυτά.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Εκεί όπου προΐσταται η αυτονόμηση από την FA και η δημιουργία ξεχωριστού διοικητικού οργάνου. Το οποίο ονομάζεται WPLL (Women’s Professional Leagues Limited) και αποτελεί ουσιαστικά το σύνολο των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Women’s Super League αλλά και της Women’s Championship. Που πια θα συμμετέχουν και ως μέτοχοι.

Θέση από την οποία κιόλας πήραν συντεταγμένα την απόφαση για rebranding των πρωταθλημάτων και κυρίως αυτού της κορυφαίας κατηγορίας του Νησιού. Για το οποίο στήθηκε ολοκαίνουριο δικό του κανάλι στο YouTube αλλά και καλεντάρι με όλες του τις αναμετρήσεις.

Women’s Super League (YouTube channel)

Women’s Championship (YouTube channel)

Ο υπερεκατονταπλασιασμός των μεταγραφικών εξόδων σε ένα καλοκαίρι που δείχνει με έναν ανάποδο τρόπο την ανάπτυξη

Οι οποίες αν και είναι η πηγή του ενδιαφέροντος, έχουν με ένα τρόπο προκαλέσει και έναν διαμοιρασμό αυτού. Κι αυτό γιατί λόγω της ανόδου του επιπέδου προκλήθηκε η ανάγκη για συρροή top tier αθλητριών, που αξίωναν κιόλας υψηλές οικονομικές απαιτήσεις (για τα δεδομένα του αθλήματος). Που συγκεκριμένα κινούνται αυτή τη στιγμή πέριξ του εκατομμυρίου. Αλλά όπως και να έχει είναι αρκετές, ώστε όταν προστεθούν να δημιουργήσουν την εκτός λογικής αύξηση του 125% που έχει επισφραγίσει τον συγκεκριμένο τομέα. Ο οποίος έχει ως απόλυτο αριθμό του τα 5,18 εκατομμύρια που είναι υπερδιπλάσια από όσα ξοδεύτηκαν κατά την περσινή θερινή περίοδο μεταγραφών.

Οι πιθανότητες για τη νέα πρωταθλήτρια σύμφωνα το 433

Draw credits: 433 Women FC (IG account)

Που βέβαια όσες κι αν ήταν δεν φαίνονται ικανές να αλλάξουν τη μοίρα του τροπαίου. Το οποίο φαίνεται πως θα καταλήξει ξανά στο Λονδίνο. Όπως άλλωστε συνηθίζεται την τελευταία τετραετία, Συντηρώντας έτσι ένα σερί που δεν φαίνεται ότι θα επηρεαστεί παρά την αλλαγή σκυτάλης στην άκρη του πάγκου τον “μπλε”. Που πλέον θα δέχονται οδηγίες όχι από την Έμα Χέιζ αλλά από την Σόνια Μπομπάτστορ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ