Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

LEN Champions League: Αυτές είναι μερικές ιδιαίτερες πληροφορίες για τη νέα σεζόν

Οι τεράστιες δεξαμενές και οι μεγάλες σχολές της πρώην Γιουγκοσλαβίας, ο Ράντοβιτς που θα βρεις όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, τα ακραία ηλικιακά ρεκόρ, ο μεγάλος Ολυμπιακός και η μικρή Βουλιαγμένη.

Η ιστοσελίδα Total Water Polo που αποτελεί και τον μεγαλύτερο αρωγό προβολής του αθλήματος της υδατοσφαίρισης παγκοσμίως, φαίνεται πως αντιλήφθηκε το hype που δημιουργήθηκε για ακόμα ένα καλοκαίρι λόγω των μεγάλων μαχών των Ολυμπιακών Αγώνων και γι’ αυτό προσπαθεί να το πολλαπλασιάσει και να το επιμηκύνει. Παραδίδοντας μας μερικά ιδιαίτερα στατιστικά που σχετίζονται με το νέο LEN Champions League που βέβαια δεν είναι τεχνικά για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να είναι ακαταλαβίστικα.

Stats credits: Total Water Polo (IG account)

Ξεκίνησε δίνοντας τις τιμές που αφορούν το πλήθος των παικτών και των προπονητών που θα δούμε στη διοργάνωση. Όπου, αναμενόμενα, ξεχωρίζουν οι παραδοσιακές δυνάμεις (Σερβία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Ουγγαρία) που διαθέτουν τους περισσότερους και στις δύο κατηγορίες. Γεγονός στο οποίο οφείλεται και το πολύ ξεχωριστό δεδομένο που λέει ότι το Ράντοβιτς είναι το πιο συχνό στις ευρωπαϊκές πισίνες.

Stats credits: Total Water Polo (IG account)

Πισίνες στις οποίες αναμένεται να κολυμπήσουν διάφορες περιπτώσεις υδατοσφαιριστών αλλά και ομάδων. Ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν ο Ολυμπιακός (έχει τον μεγαλύτερο μ.ο. ηλικίας) και η Βουλιαγμένη (έχει τον μικρότερο μ.ο. ηλικίας) που συνιστούν και τα δύο άκρα στον ηλικιακό δεκτή. Που με τη σειρά τους κάνουν θρύψαλα ο Μάρτιν Μουτέ της Παΐς (ο νεότερος πολίστας του LEN Champions League) και ο Σλόμπονταν Σόρο της Νόβι Μπέογκραντ (ο γηραιότερος της διοργάνωσης).

Stats credits: Total Water Polo (IG account)

Κλείνοντας βέβαια βλέπουμε ότι αν και ο Σόρο τραβά πολύ το ηλικιακό σκοινί προς τα πάνω, εντούτοις κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα βλέπουμε ότι ο ηλικιακός μ.ο. του συνόλου των αθλητών μένει στις παρυφές των 24 ετών. Προσπάθεια στην οποία συμβάλλει τα μέγιστα η Σαμπάκ που δεν διαθέτει πολίστα που μεγαλύτερο από 30 ετών.

Δείτε ακόμη:

LEN Champions League: Ο όμιλος του Ολυμπιακού

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ