Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

F1: Δεν έσπασε ούτε τώρα η παράδοση στο Μπακού και το πρωτάθλημα ετοιμάζεται να γίνει άνω κάτω

Η νέα παράσταση του Λεκλέρ στο Αζερμπαϊτζάν, η ατυχία του Νόρις και τα ασημάζευτα της Red Bull που φέρνουν το πρωτάθλημα στο χείλος της τρικυμίας.

Με τις ελεύθερες δοκιμές να έχουν ολοκληρωθεί μόλις πριν από λίγα λεπτά στο Μπακού δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή προκειμένου να δούμε αναλυτικά την κατάσταση υπό την οποία μπαίνουμε στην τελική οκτάδα των αγώνων του πρωταθλήματος για το 2024.

Ελεύθερες Δοκιμές 1

Table credits: F1 (IG channel)

Ξεκινάμε λοιπόν από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Μπακού. Εκεί όπου η πρώτη τριάδα έμοιαζε με χρόνια αλλοτινά όπου Mercedes και Red Bull ήταν οι κυρίαρχες δυνάμεις και πάλευαν ακόμα και τις Παρασκευές για πρωτιές.

Table credits: F1.com (Official site)

Βέβαια τα αποτελέσματα και για τις δύο δεν ήταν καθόλου αισιόδοξα. Καθώς, έστω κι αν πρόκειται για το εισαγωγικό sector των δοκιμών, τις είδαμε να γυρίζουν σε χρόνους πολύ ψηλότερα από τους κανονικούς για την πίστα και αρκετά μακριά (χρονικά) ο ένας από τον άλλο.

Ελεύθερες Δοκιμές 2

Table credits: F1 (IG channel)

Κατάσταση που έπαψε να ισχύει στην αμέσως επόμενη ώρα ελεύθερων δοκιμών. Όπου ο Τσαρλς Λεκλέρ της Ferrari αντικατέστησε τον Μαξ Φερστάπεν στην κορυφή. Με το συγκεκριμένο γεγονός μάλιστα να φαίνεται ξεκάθαρα και στους χρόνους που κατέγραψαν οι διώκτες του.

Table credits: F1.com (Official site)

Οι οποίοι εφόσον βρήκαν απέναντι τους έναν αντίπαλο που δεν ήταν ο τέλειος Ολλανδός, μπόρεσαν να πλησιάσουν χωρίς όμως να προσπεράσουν.

Ελεύθερες Δοκιμές 3

Table credits: F1 (IG channel)

Όπως, αντίθετα έκανε ο Τζωρτζ Ράσελ. Που μαζί με τον Λάντο Νόρις άλλαξαν τα 2/3 των προσώπων της πρώτης τριάδας. Κατεβάζοντας συν τοις άλλοις τους χρόνους ακόμα πιο κοντά στο κανονικό.

Table credits: F1.com (Official site)

Από το οποίο βέβαια έλειπε εντελώς η Red Bull. Που για ακόμα μια φορά ήταν αρκετά κακή όταν έπρεπε να είναι η καλύτερη. Δίνοντας βέβαια στους αντιπάλους της την να καλύψουν το κενό της.

Κατατακτήριες Δοκιμές

Table credits: F1 (IG channel)

Που όπως μπορείτε να δείτε υπήρξε τεράστιο και μετά το τέλος των κατατακτηρίων. Οι οποίες εξελίχθηκαν με τον Τσάρλς Λεκλέρ και τον Κάρλος Σάινθ να πραγματοποιούν μια ακόμα super σαββατιάτικη εμφάνιση. Που επισφραγίστηκε κιόλας από την τέταρτη συνεχόμενη pole position του Μονεγάσκου στο Μπακού.

Table credits: F1.com (Official site)

Το οποίο δεν ήταν καθόλου φιλόξενο σήμερα για τον Λάντο Νόρις που λόγω μις άτυχης στιγμής στο Q1 αρκέστηκε κόλλησε στη 17η θέση και είδε τον ανταγωνισμό να γυρνά σε προσιτούς για εκείνον χρόνους. Όπως φάνηκε και από την επίδοση του teammate του Όσκαρ Πιάστρι. Που στην πρώτη του εμφάνιση ως ξεκάθαρο νο. 2 είχε την τύχη να είναι και αυτός που έφτασε ψηλότερα με την ομάδα της McLaren.

Τα highlight των κατατακτήριων δοκιμών

Θέτοντας, τέλος, τον Βρετανό συναθλητή του σε καθεστώς βαθιάς ψυχρολουσίας. Που μέσα σ’ όλα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τους άμεσους αντιπάλους του. Οι οποίοι αύριο θα βρίσκονται μπροστά και πολύ μακριά του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ

Table credits: FIA (IG account)

ΒΑΘΜΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Table credits: FIA (IG account)

 

Δείτε ακόμη:

F1: Το πρώτο μεγάλο βήμα προς το όνειρο

Λουίς Χάμιλτον: Τα νέα επιτεύγματα του θρύλου της F1 στο Σίλβερστοουν (video)

F1: Η “αστερόσκονη” του Χάμιλτον που έγινε κατάρα για τον Πιάστρι (video)

F1: Ο Ράσελ και το φαινόμενο της “άδικης δικαιοσύνης” (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ