Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

F1: Ο Λεκλέρ και το παιδί που ζει το παραμύθι

Η άνοδος της Ferrari και η ευδαιμονία της Μόντσα που συναντά το σερί και την κατάρα του Μπακού.

Κοιτώντας την πορεία του Τσαρλς Λεκλέρ τη φετινή σεζόν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή μοιάζει με ένα καλογραμμένο παραμύθι που όμως κανείς δεν ξέρει το τέλος.

Αλλά που πάντως μέχρι τώρα γράφεται από έναν καλό σεναριογράφο. Ο οποίος μας έχει συστήσει πρώτα την κακή πλευρά του κεντρικού μας ήρωα μέσα από τις αναποδιές που αντιμετώπισε για να έρθει μετά να μας δείξει και πάλι το πρόσωπο του καλού παιδιού που ξέραμε, το οποίο οποίο βέβαια φέτος και κυρίως τις τελευταίες εβδομάδες ακτινοβολεί πολύ περισσότερο.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Τις αιτίες τις βρίσκουμε στη μέχρι πρότινος αδυναμία της Ferrari να ανταποκριθεί στο επίπεδο των ανταγωνιστών της. Γεγονός που έκανε τις λίγες νίκες της σημαντικές και ειδικότερα εκείνες του Μονεγάσκου εμβληματικές.

Αφού ήρθαν, η πρώτη εντός έδρας, στο Μονακό 93 χρόνια μετά τον τελευταίο Μονεγάσκο που κέρδισε εκεί, ενώ η δεύτερη ήρθε στη Μόντσα, 5 χρόνια μετά την τελευταία φορά που η θρυλική ιταλική ομάδα επικράτησε στο σπίτι της.

Οι poleman και οι νικητές στο GP του Αζερμπαϊτζάν

Stat credits: F1 (IG account)

Η συνολική λίστα νικητών και poleman

Το οποίο, τέλος, δύναται αυτή τη στιγμή να αποτελέσει την αφετηρία μιας αλληλουχίας θετικών αποτελεσμάτων τόσο για την ομάδα του Φρεντ Βασέρ όσο και για τον ίδιο τον πρώτο οδηγό της. Που βέβαια αυτή τη φορά καλείται να υπερνικήσει τον εαυτό του και την ίδια την παράδοση που δεν του έχουν επιτρέψει να κόψει ποτέ πρώτος το νήμα στο Μπακού. Παρότι έχει ξεκινήσει 4 φορές από την pole position. Η οποία ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω δεν αποτέλεσε σχεδόν ποτέ εγγύηση για αυτούς που την κατείχαν.

 

Δείτε ακόμη:

F1: Δεν έσπασε ούτε τώρα η παράδοση στο Μπακού και το πρωτάθλημα ετοιμάζεται να γίνει άνω κάτω

F1: Το πρώτο μεγάλο βήμα προς το όνειρο

Λουίς Χάμιλτον: Τα νέα επιτεύγματα του θρύλου της F1 στο Σίλβερστοουν (video)

F1: Η “αστερόσκονη” του Χάμιλτον που έγινε κατάρα για τον Πιάστρι (video)

F1: Ο Ράσελ και το φαινόμενο της “άδικης δικαιοσύνης” (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ