Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ματσάρα, γκρίνια και… εξελίξεις στις Σέρρες!

Ματς από τα λίγα εξελίχθηκαν στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό και τον Λεβαδειακό να προσφέρουν τέσσερα γκολ (2-2), συγκινήσεις και στο τέλος… αποδοκιμασίες από την πλευρά των γηπεδούχων για την εμφάνιση του β’ μέρους και τις επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου που ούτε σε αυτό το ματς κατάφερε να οδηγήσει τους Σερραίους στο πρώτο τρίποντο. Ένα αποτέλεσμα που διόλου απίθανο να φέρει και εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του προπονητή αφού οι «κόκκινοι» σε τέσσερα ματς παραμένουν στην «ουρά» της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό. Από την άλλη μεριά ο Λεβαδειακός βρέθηκε από την… κόλαση στον παράδεισο αφού κατάφερε να ισοφαρίσει το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 2-2 και μάλιστα παραλίγο στις καθυστερήσεις να βγει και νικητής…

 

Από ένα ημίχρονο…

Το ματς ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στο πρώτο 45λεπτο με τις καλύτερες συνθήκες για τον Πανσερραϊκό προηγούμενος με 2-0. Οι Σερραίοι αφού έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μπετανγκόρ να ανοίξουν το σκορ στο 6’ με τον Ισπανό να πλασάρει άουτ, το κατάφεραν στο 27’ με έναν παίκτη που «κλέβει» τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής και ακούει στο όνομα Χουάν Σαλαζάρ. Ο 27χρονος Κολομβιανός εξτρεμ με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «Γ» του Γκαραβέλη ανοίγοντας το σκορ (1-0). Στο 44’ οι Σερραίοι με τον Τομάς και με τη… βοήθεια άθελά του, του Τσοκάι ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει σημείωσε αυτογκολ, πέτυχαν και δεύτερο γκολ μπαίνοντας στο αποδυτήρια με διαφορά δύο τερμάτων και με σκορ ασφαλείας.

Στο β’ μέρος όμως είδαμε άλλο… ματς. Έναν Πανσερραϊκό να δίνει αδικαιολόγητα χώρο στον αντίπαλο και έναν Λεβαδειακό να μπαίνει αποφασιστικά, να δείχνει να μην τα παρατάει, να πιέζει και να καταφέρνει αρχικά να μειώσει το σκορ σε 2-1 με τον Μπάλτζι ο οποίος με προβολή από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και «χτυπώντας»… καμπανάκι κινδύνου στους γηπεδούχους οι οποίοι συνέχισαν σε αυτό το μοτίβο. Με αυτό το γκολ, η ψυχολογία άρχισε να γέρνει προς την ομάδα της Βοιωτίας η οποία πήρε τα πάνω της και στο 75’ με τον Ρόμο πέτυχε την ισοφάριση με τους Σερραίους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν την εμφάνιση της ομάδας τους στο β’ ημίχρονο ρίχνοντας τα… βέλη στον Γρηγορίου. Στο 78’ ο Λεβαδειακός έμεινε με δέκα παίκτες με τον Μορέϊρα να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη του Πουλικίδη και να παίρνει το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Αν και με παίκτη λιγότερο, παραλίγο να βγει νικήτρια η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου όταν στο 90+3’ ο Κωστή έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

 

Πανσερραϊκός: (Μ. Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Πεταυράκης, Κουτσογούλας (83′ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Φαρές (62′ Ντάβιντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (62′ Τέρζιτς), Ντέλετιτς, Τομάς (72′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (72′ Γκίγκιτς).

Λεβαδειακός: (Ν. Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος (74′ Γιαννιώτας), Λιάγκας, Βήχος, Μορέιρα, Τσοκάι (74′ Κωστή), Πεντρόσο (74′ Κάσσος), Μπάλτσι, Γιοκέ (31′ Ζίνι), Όζμπολτ (63′ Ρομό).

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ