Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Women’s Super League: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Ο ρυθμός της Μάντσεστερ Σίτι, το κίνητρο που γέννησε η Χάκεν στην Άρσεναλ, η αλλαγή σκυτάλης στην Τσέλσι και το καλησπέρα της Κρίσταλ Πάλας.

Σέντρα κάνει σήμερα και το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου στο ποδόσφαιρο γυναικών. Καθώς ηχούν ήδη η σάλπιγγες της Women’s Super League, η οποία έχοντας αρχίσει να επικοινωνεί ουσιαστικά την ύπαρξη της, περιμένει πια μεγάλα πλήθη να συρρέυσουν για να τη θαυμάσουν είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως. Με το πρώτο βέβαια να είναι ο μεγάλος στόχος. Που έχει προκαλέσει κιόλας τη θέληση των ομάδων να παίζουν μόνιμα ή έστω όσο πιο συχνά γίνεται στα γήπεδα που τις συνδέουν με τ’ όνομα τους. Με τελευταίο παράδειγμα στη συγκεκριμένη κατηγορία τη Γιουνάιτεντ που πλέον θα παίζει στο (μισό) “Old Trafford” με την προσδοκία να φτιάξει την έδρα που χρειάζεται ώστε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος της περασμένης σεζόν. Η οποία ολοκληρώθηκε με την Τσέλσι, που πλέον άλλαξε προπονήτρια, να κατακτά το τελευταίο της πρωτάθλημα υπό την Έμα Χέιζ, την Μάντσεστερ Σίτι να την καταδιώκει μέχρις εσχάτων (έχασε τον τίτλο λόγω υστέρησης στη διαφορά των γκολ), την Άρσεναλ να κάνει μεγάλες νίκες χωρίς αντίκρισμα και τη Λίβερπουλ να πετυχαίνει το υψηλότερο πλασάρισμα της σύντομης ιστορίας της.

Που βρισκόμαστε όμως τώρα;

Τώρα λοιπόν που οι ομάδες παρατάσσονται στη γραμμή της αφετηρίας. Έτοιμες για την έναρξη της σεζόν. Η οποία για ελάχιστες από αυτές έχει ξεκινήσει νωρίτερα όσον αφορά τις επίσημες υποχρεώσεις.

Photo credits: Arsenal Women (IG account)

Με την υποσημείωση μάλιστα πως η επίγευση πριν το τρέχον Σαββατοκύριακο είναι αρνητική για την Άρσεναλ. Που μπαίνει σε μια ακόμα σεζόν ως διεκδικήτρια του τίτλου και ευρισκόμενη παράλληλα σε δεινή θέση στα προκριματικά του Women’s Champions League (ήττα 1-0 στον πρώτο αγώνα με τη Χάκεν).

Photo credits: Manchester City Women (IG account)

Στα οποία συμμετέχει με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία και η υπερηχητική Σίτι (νίκη 0-5 απέναντι στην Παρίς) που φαίνεται να παραμένει πολύ κοντά στην άπιστη κατά τα άλλα Τσέλσι.

Photo credits: Chelsea Women (IG account)

Που αν και έδινε μόνο φιλικούς αγώνες μέχρι πρότινος, έχει προχωρήσει σε μερικές επικρατήσεις που αν μη τι άλλο καταδεικνύουν το επίπεδο που συνεχίζει να βρίσκεται και φέτος.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Τσέλσι – Άστον Βίλα 21:00

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Μαν. Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 14:00 (YouTube WSL)

Μπράιτον – Έβερτον 14:30 (YouTube WSL)

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 14:30

Λίβερπουλ – Λέστερ 16:00 (YouTube WSL)

Τότεναμ – Κρ. Πάλας 16:00 (YouTube WSL)

 

Δείτε ακόμη:

Women’s Super League: Το καλοκαίρι της εκτόξευσης και η σεζόν της καθιέρωσης

Women’s League Cup: Αυτοί είναι οι όμιλοι της διοργάνωσης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ