Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ: «Περίπατος» στον Βόλο με σούπερ Τάισον (Video)

Μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Super League (έστω και προσωρινά) με 13 πόντους πέρασε ο ΠΑΟΚ, έπειτα από την εύκολη εκτός έδρας νίκη του επί του Βόλου (1-4). Πρωταγωνιστής των Θεσσαλονικιών ήταν ο Τάισον Μπάρκελος Φρέντα, ο οποίος σκόραρε το ένα από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, αλλά ήταν και ο εγκέφαλος των περισσοτέρων επιθετικών προσπαθειών του συνόλου του Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Στους διακριθέντες για τους φιλοξενούμενους ο Ράχμαν Μπάμπα, ο Τόμας Μουργκ, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, αλλά και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, που απέκρουσε πέναλτι των Θεσσαλών στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Χοακίν Γκόμεζ έπαιζε με 10 παίκτες από το 34′, λόγω της αποβολής του Φεράρι που είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στον Τισουντάλι. Επόμενο ματς για τον Πρωταθλητή Ελλάδας, στην Τούμπα με αντίπαλο τον Άρη (29/09, 20:30), ενώ ο Βόλος θα υποδεχτεί την Καλλιθέα (28/09, 17:00).

 

Σκόρερ: Σβαμπ 24′, Μουργκ 54′, Τάισον 60′, Τσάλοφ 89′ – Μεντιέτα 57′.

Βόλος (Χοακίν Γκόμεζ):Κόβατς, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Μπερνάντου, Μύγας, Γκλάβτσιτς (72′ Κόμπα), Κόντε (61′ Κόζτα), Ασεχνούν (40′ Σμέουλερς), Φεράρι, Άλτμαν (61′ Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλι, Μπάμπα (68′ Ότο), Καμαρά, Σβαμπ (67′ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (67′ Μπακαγιόκο), Τάισον (79′ Σορετίρε), Τισουντάλι (67′ Τσάλοφ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ