Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρης: Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ολυμπιακό

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, ο Άρης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ολυμπιακό (2-1) και τον γκρέμισε από την κορυφή της Super League (10β.), ανεβαίνοντας ο ίδιος στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους.

 

Η ομάδα του Απόστολου Μάντζιου με ένα τέρμα στην αρχή και ένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έκανε τους οπαδούς τους να φωνάζουν «κι άλλο γκολ», ενώ στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» μετά το 2-0, ο Χρήστος Μουρίκης (γυμναστής) και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς (τεχνικός διευθυντής) αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία από τον Λούκα Παϊρέτο. Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Ολυμπιακός δεν απείλησε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, παρά μόνο στην τελευταία φάση του αγώνα που πέτυχε και το γκολ της τιμής.

Επόμενο ματς για τους «κίτρινους», στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (29/09, 20:30), ενώ η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο (29/09, 19:00).

 

Τα γκολ του αγώνα:

Στο 3′, ο Άρης σκοράρει από τα αποδυτήρια με τον Μανού Γκαρθία, ο οποίος με δυνατό πλασέ στη γωνία νικάει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη (1-0).

Στο 40′, ο Λορέν Μορόν με κοντινό πλασέ ζευγαρώνει τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

Στο 90’+6′, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά από πάσα του Ροντινέι Μαρσέλο Ντε Αλμέιντα, μειώνει σε 2-1.

 

Άρης: Κουέστα, Μάγιο, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μόντσου, Ντιάντι (76′ Σαβέριο), Σιφουέντες (90′ Εμβοντό), Μ. Γκαρθία (76′ Νταρίντα), Σίστο, Μορόν (86′ Σαμόρα).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη (77′ Μπιανκόν), Κάρμο, Ορτέγκα, Ν. Γκαρθία (46′ Ολιβέιρα), Έσε, Μαρτίνς (77′ Κοστίνια), Τσικίνιο (69′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (46′ Γουίλιαν), Ελ Κααμπί.

Προηγούμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ