Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντόρτμουντ: Ξέρει πως να το κάνει τις Παρασκευές

Τα 20 χρόνια κιτρινόμαυρες επιτυχίες, το εκπληκτικό σερί, η Βέρντερ Βρέμης που αποτελεί το αντίπαλο δέος και η Σάλκε που κλόνισε τόσο τη Ντόρτμουντ που την έκανε να γράψει ιστορία.

Με τη νέα δύσκολη υποχρέωση των “Βεστφαλών” στην “MHPArena” (πρώην “Mercedes Benz Arena”) προ των πυλών, είναι μάλλον η καταλληλότερη των στιγμών προκειμένου να θυμηθούμε το hype (νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική – νίκη στην πρεμιέρα του Champions League με το οποίο μπαίνουν οι “κίτρινοι” στο συγκεκριμένο ματς.

Stat credits: Bundesliga (IG account)

Του οποίου προηγήθηκε ένα ιστορικό παιχνίδι στην έδρα του αφεντικού της κοιλάδας του Ρουρ. Που δεν είχε σε τίποτα να φοβηθεί τη Χάιντενχάιμ που αν και πρωτοπόρος έμοιαζε πολύ μικρή απέναντι στην αρμάδα του Νούρι Σαχίν.

Stat credits: Bundesliga (IG account)

Η οποία, σύμφωνα και με τα όσα μάθαμε από το ίδιο το site της Bundesliga, έφτασε μαζί του τα 37 αήττητα ενενηντάλεπτα (28 νίκες, 9 ισοπαλίες) σε αναμετρήσεις που λαμβάνουν χώρα στο “Signal Induna Park” βράδια Παρασκευής.

Stat credits: Bundesliga (IG account)

Φτάνοντας έτσι σε έναν αριθμό που ισοδυναμεί με το απόλυτο ρεκόρ στα χρονικά της σύγχρονης μορφής του γερμανικού πρωταθλήματος. Που αυτή κατέχει ακόμα πέρα από τη Ντόρτμουντ και η Βέρντερ Βρέμης. Η οποία δεν έχασε ούτε μια φορά όσες φορές άνοιξε στην έδρα της την αυλαία της αγωνιστικής από τον Μάρτιο του 2008 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2019.

Διάστημα, τέλος, κατά πολύ μικρότερο από την εικοσαετία της “Πρωταθλήτριας των Παρασκευών”, Ντόρτμουντ. Που τρέχει σήμερα ένα σερί που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2004. Με το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα να είναι τότε μια ήττα από τη μισητή Σάλκε με 1-0.

 

Δείτε ακόμη:

Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ