Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Τετέ και Τζούρισιτς γλίτωσαν τον Παναθηναϊκό από τα χειρότερα (video)

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Τετέ και Τζούρισιτς, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει του μαχητικού Πανσερραϊκού με 3 – 1.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους «πράσινους» με τους με τον Τετέ να κάνει το πλασέ σε κοντινό σημείο και να κάνει το 1 -0 μόλις στο 10′, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να απαντήσουν με δράστη τον Ζέφτε στο 15′. Στο 45′ ο διαιτητής του αγώνα θα δώσει πέναλτι επάνω στον Βαγιαννίδη, όμως μετά από υπόδειξη του VAR, θα το πάρει πίσω. Στο β’ μέρος ο Παναθηναϊκός πίεσε σε όλο το ημίχρονο για να φτάσει στη νίκη, όμως αυτό που βοήθησε τελικά ήταν η είσοδος του Τζούρισιτς στην θέση του Πελίστρι στο 76′. Ο Σέρβος κατάφερε να βρεί δίχτυα στο 81′ από ασίστ του Τετέ και στο 86′ με ασίστ του Μαξίμοβιτς.

Αυτή η νίκη βοηιάει τον Παναθηναϊκό να ανέβει ψυχολογικά, καθώς είναι η πρώτη του νίκη μετά από εκείνη απέναντι στον Λεβαδειακό στην 2η αγωνιστική.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (68′ Μπάλντοκ), Ίνγκαρσον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Ουναΐ (87′ Μαξίμοβιτς), Τετέ, Μπακασέτας (76′ Γερεμέγεφ), Πελίστρι (68′ Τζούρισιτς), Ιωαννίδης (87′ Τσέριν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γκουντεσασβίλι, Κουτσογούλας, Μπεργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές (83′ Πεταβράκης), Στάικος, Περούτζι, Σαλαζάρ (83′ Δεληγιαννίδης), Τόμας (71′ Χατζησταυρός), Τέρζιτς (66′ Ντέλετιτς), Μπετανκορ (71′ Τόμας).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ