Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Ισοπαλία στην Πάτρα!

Νότιος όμιλος (6η αγωνιστική)

Παναχαϊκή – Πανιώνιος 1-1

Α’ ημίχρονο:

Κυριαρχικός εμφανίστηκε ο Πανιώνιος στο πρώτο 25λεπτό χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ! Στο 4’ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Στούπη απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από αμυντικό της πατρινής ομάδας! Στο 11’ και στο 15’ ο κίπερ Στογιάνοβιτς αποσόβησε το γκολ στα σουτ των Βενάρδου και Γκίνη! Ακολούθως η Παναχαϊκή ισορρόπησε την αναμέτρηση και είχε δύο δικά της απειλητικά σουτ με τους Παπατόλιο (37’) και Τραορέ (40’) που ωστόσο δεν βρήκαν στόχο! Οι «Νεοσμυρνιώτες» εν τέλει κατάφεραν να προηγηθούν (0-1) στο 45ο λεπτό με την κεφαλιά του Νοικοκυράκη έπειτα από το κόρνερ του Τσέρισεφ!

Β’ ημίχρονο:

Ο Πανιώνιος σταδιακά άρχισε να υποχωρεί με την ομάδα της Παναχαϊκής να ανεβάζει συνεχώς την πίεσή της! Στο 55’ ο Λεσάι και στο 61’ ο Ζαμόρα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γιαννακόπουλο που πραγματοποίησε δύο σπουδαίες επεμβάσεις! Τελικά οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν στο 94ο λεπτό, όταν έφτασαν στο 1-1 με το πέναλτι του Ελευθεριάδη! Στην παράβαση υπέπεσε ο στόπερ Χρούστινετς, καθώς απομάκρυνε την μπάλα με το χέρι!

Οι συνθέσεις  των ομάδων:

Παναχαϊκή: Στογιάνοβιτς, Πανάγου (53’ Καραγιάννης), Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Λυμπεράκης, Κοζορώνης, Παπατόλιος (80’ Καστεγιάνο), Νίλι, Πολέτο (53’ Ελευθεριάδης), Τραορέ (46’ Λεσάι), Ντε Τομάς (72’ Ρόβας)

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Νοικοκυράκης (63’ Διονέλλης), Χρούστινετς, Πότσι, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη (63’ Γροντής), Στούπης, Βενάρδος (90’+1’ Πιερτζακόμι), Τσέρισεφ (58’ Σεμπά), Γεμιστός (58’ Φελίσιο)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ