Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έδωσαν τα χέρια Γιαννίκης και ΠΑΣ Γιάννινα

Στον Άγιαξ της Ηπείρου θα συνεχίσει ο Αργύρης Γιαννίκης καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Γιώργο Χριστοβασίλη για επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε φυσικά η επιτυχημένη πορεία του ΠΑΣ αλλά και το έργο του Τρικαλινού τεχνικού από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Αργύρης Γιαννίκης το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε τους Γιαννιώτες στη τη Super League 2 και τους οδήγησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο τέλος του πρωταθλήματος και στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η συνέχεια τη σεζόν που διανύουμε είναι γνωστή. Ο ΠΑΣ τερμάτισε στην 8η θέση της Super League στην κανονική διάρκεια έχοντας παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχοντας κερδίσει τη συμπάθεια όλων των φιλάθλων. Παράλληλα έχει φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου βγάζοντας έξω από το θεσμό ομάδες όπως ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός.

Σίγουρα πρόκειται για μια επιτυχία για το σύλλογο των Ιωαννίνων, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, καθώς τον επιτυχημένο Έλληνα τεχνικό διεκδικούσαν και άλλες ομάδες και συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ