Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ζωή συνεχίζεται…

Μπορεί πάνω από το στρατόπεδο του Άρη να πλανάται ακόμα η κατηγορία για πλαστογράφηση συμβολαίου, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση με το τι ακριβώς έχει συμβεί.Πάντως αναμένεται με αγωνία και η απόφαση του Διεθνούς αθλητικού δικαστηρίου για την υπόθεση Ντουρμισάι, όπως και για τις προσφυγές που κατέθεσε στις υποθέσεις των Ίμπε, Οριόλ.

Παρόλα αυτά οι αγώνες play off συνεχίζονται μετά την σύντομη διακοπή, λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος και την ερχόμενη Κυριακή 4 Απριλίου, ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για τα φετινά πλέι οφ, στο γήπεδο Χαρίλαου.

Με χαμόγελα, σκληρή δουλειά και καλή ψυχολογία επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με στόχο τη νίκη και την παραμονή στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.Για τον αγώνα Άρης – Αστέρας ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος, με τον Τζοβάρα στο VAR, όπου είναι το μοναδικό παιχνίδι της αγωνιστικής με Έλληνες διαιτητές. Λίγη υπομονή μέχρι την Κυριακή το βράδυ, για τους φίλαθλους του Άρη αλλά και των υπολοίπων ομάδων ώστε να δούμε την κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα αφού όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά…

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ