Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απ’ όλα έχει ο μπαξές

Με πιο καθαρό μυαλό σήμερα ο MR.OVER, με πίστη και θετική ενέργεια… σας προτείνει τριάδα, με 2 ματς ποδοσφαίρου & 1 από μπάσκετ.

Άστον Βίλα-Φούλαμ 

OVER 8.5 CORNERS

Στις 18:30, η Άστον Βίλα και η Φούλαμ συγκρούονται σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι καίγονται για τους βαθμούς που θα της χαρίσουν την σωτηρία, ενώ η Βίλα συνεχίσει να ελπίζει για την Ευρώπη.Θέλουμε 9 κόρνερ και θα τα πετύχουμε, γιατί «το έχουν» και οι δύο ομάδες.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

OVER 4.5 CARDS

Στις 19:30, έχουμε ένα από τα δυο μεγάλα σημερινά ματς των πλέι οφ και πιστεύουμε πως υπάρχουν αρκετά «κλαδευτήρια», αλλά θα υπάρξουν και αρκετά νεύρα τα οποία θα μας δώσουν τις 5 κάρτες (οποιουδήποτε χρώματος) που ζητάμε.

Σικάγο Μπούλς-Μπρούκλιν Νετς

OVER 221.5 POINTS

Στις 21:00, έχουμε ματσάκι στο NBA και τα καλάθια θα πάρουν φωτιά.Οι Νετς 2οι στην Ανατολή και οι Μπουλς 10οι.Σκοράρουν κατά ριπάς αμφότεροι και θα φτάσουν τους 222 πόντους, οπότε απολαύσετε σκορ και ένα ωραίο ταμείο.Δείτε και λίγο θέαμα… δεν βλάπτει!

Υ.Γ. Κάθε κέρδος είναι ευπρόσδεκτο και σημαντικό.Μην προσπαθείτε να παίζετε πολλά ματς και μεγάλες αποδόσεις για να πάρετε πολλά χρήματα.Μπορείτε να παίξετε και ένα ματς και δύο ματς με μικρές αποδόσεις, έτσι ώστε να κερδίσετε ένα μικρό ποσό το οποίο σίγουρα θα σας φανεί κάπου χρήσιμο.Μην ξεχνάτε την παροιμία που λέει: «φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ