Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-3 (Videos)

Την 6η ήττα για φέτος, μέσα στην έδρα της γνώρισε η Άρσεναλ από την περσινή πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, με σκορ 0-3. Σκόρερ για τους κόκκινους του Μέρσεϊσαϊντ, ο φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό Ντιόγκο Ζότα με δυο τέρματα στο 64′ και στο 82′ μαζί με τον Μο Σαλάχ στο 68′.

Οι Λονδρέζοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν οτιδήποτε μέσα στο παιχνίδι. Με μόλις ένα σουτ σε 45 λεπτά στο πρώτο μέρος και χωρίς κλασσική ευκαιρία σε ολόκληρο το παιχνίδι, απογοήτευσε με την εμφάνιση της. Η αμυντική λειτουργία, μετά το 0-1 των πρωταθλητών, θύμισε παιδική χαρά και δεν είχε σταθερότητα σε καμία περίπτωση.

Οι πρωταθλητές είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο, μέχρι την είσοδο του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος έδωσε την λύση στο σκοράρισμα των Reds και μετουσίωσε σε γκολ την επιβλητικότητα που είχαν μέχρι τότε στο παιχνίδι τους.

Οι δυο ομάδες προσανατολίζονται πλέον στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, με την Λίβερπουλ να φιλοξενείτε από την Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη ενώ οι κανονιέρηδες υποδέχονται την Σλάβια Πράγας την Πέμπτη.

Συνθέσεις

Άρσεναλ: Λένο, Τίρνει (45′ + 1′ Σοάρες), Γκάμπριελ, Χόλντινγκ, Τσέιμπερς, Τόμας, Θεμπάγιος (58′ Ελνένι), Ομπαμεγιάνγκ (77′ ΜΑρτινέλι), Όντεγκάρντ, Πεπέ, Λακαζέτ

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον (61′ Ν. Ζότα), Καμπάκ (84′ Ουίλιαμς), Φίλιπς, Άρνολντ, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Αλκάνταρα, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνιο (78′ Βαϊνάλντουμ)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ