Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μετρηθήκαμε και βρεθήκαμε πλήρεις!

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στη σημερινή βαθμολογία της Basket League και στην “τελική”-μέχρι τη διακοπή λόγω covid-19-περσινή, θα πει πως ο ΠΑΟΚ βρήκε το καλοκαίρι το μαγικό φίλτρο και ανέβηκε 6 ολόκληρες θέσεις!

Βαθμολογία Basket League 2019-20
Βαθμολογία Basket League 2020-21 (20ή αγωνιστική)

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα την προηγούμενη χρονιά έπιασε πάτο από κάθε άποψη και χρειαζόταν σίγουρα ένα boostάρισμα. Έτσι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Θανάσης Χατζόπουλος πήρε τη μεγάλη απόφαση και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Δικεφάλου να συνδράμει όσο μπορεί στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Κ.Α.Ε., η οποία ανακοινώθηκε στις αρχές του έτους. Με το κύριο σύνθημα αυτής της καμπάνιας ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ο πολυπληθής ασπρόμαυρος λαός απέδειξε ότι έχει μπασκετικό αίσθημα και ότι είναι ακόμη στις επάλξεις και δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Αρκεί να δει κανείς το ποσό που συγκεντρώθηκε με τη λήξη της προθεσμίας για την Α.Μ.Κ. την περασμένη Παρασκευή (2/4) το οποίο ξεπέρασε τις 500.000€ και κρίνεται άκρως ικανοποιητικό. Αν σ’αυτό προσθέσουμε και άλλα τόσα που θα μπουν στα ταμεία της Κ.Α.Ε. από τη μεριά του Ιβάν Σαββίδη μπορούμε να μιλάμε για ένα έξτρα μπάτζετ!

Τα μηνύματα λοιπόν για την επόμενη μέρα του μπασκετικού ΠΑΟΚ και η αύρα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο σύλλογο είναι ιδιαίτερα θετικά και φέρνουν μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών και των ανθρώπων της ομάδας!

 New Collection SS’21

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ