Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

6-0 από Ελληνίδα τενίστρια; Κι όμως!

Παίρνοντας αφορμή από σημερινό άρθρο του πολύ καλού φίλου και συναδέλφου Γιώργου Ιωαννίδη(δείτε εδώ), θυμήθηκα μια πολύ πρόσφατη και πολύ μεγάλη νίκη της δικιάς μας Μαρίας Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Γιαπωνέζας Νο2 στον κόσμο Ναόμι Οσάκα με 2-0 παίρνοντας μάλιστα το πρώτο σετ χωρίς να χάσει ούτε ένα game! Επίτευγμα που σίγουρα δεν το συναντάς κάθε μέρα και ειδικά απέναντι σε αντίπαλο που βρίσκεται τόσο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη.

Η νίκη της Σάκκαρη αλλά και το εντυπωσιακό 6-0 στο πρώτο σετ έκαναν αίσθηση σε όλο τον κόσμο της αντισφαίρισης αλλά παράλληλα την ανέβασαν έξι ολόκληρες θέσεις στο Νο19 του κόσμου. Επίδοση η οποία είναι και η καλύτερη της καριέρας της. Η πρόοδος και η συνέπεια στα αποτελέσματα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια η Ελληνίδα αθλήτρια είναι αξιοσημείωτες και έχουν κάνει πολλούς να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτήν. Και σίγουρα όχι άδικα.

Εμείς είμαστε πάντα δίπλα στην τενίστριά μας-όπως και σε όλους τους Έλληνες αθλητές-και ελπίζουμε σε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ