Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Να τους “προσβάλλει” για δεύτερη φορά

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για μια δική του δυσάρεστη εμπειρία,  για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 5αρα τον ερυθρόλευκων στην ΑΕΚ και για την δική του προσέγγιση στο ματς.

Παρακάτω όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της NOVA :

«Ήμουν σε μια κατάσταση, χτυπημένος και θλιμμένος διότι κάποιοι δημοσιογράφοι έγραψαν μια λάθος ιδέα που δημοσιοποιήθηκε και από άλλους ερασιτέχνες στη Ρουμανία που ψάχνουν για σκάνδαλα, καθώς και από Ούγγρους. Ο συγκεκριμένος κύριος θέλησε να μου κάνει κακό και θαρρώ πως δεν καταλαβαίνουν τη βαθύτητα που έχουν αυτές οι εσφαλμένες σκέψεις και ιδέες του. Θέλω να εκφράσω τον θυμό μου και την θλίψη μου γι αυτό».

Για  τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει άλλη σκέψη, πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα και το λέω για τρεις λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα που πρέπει να σεβαστούμε. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι εμείς τους “προσβάλλαμε” κερδίζοντας τους στην έδρα μας και ο τρίτος λόγος είναι ότι παίζουμε στη δική τους έδρα, στο κάστρο τους, που κάνει τον αγώνα πιο δύσκολο. Όλα αυτά που προανέφερα και θα κοιτάξουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Για την άνετη πεντάρα του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ και αν τον προβληματίζει: «Είναι ένα… καμπανάκι! Ο Ολυμπιακός είναι πιο ισχυρός, χωρίς βέβαια να θέλω να προσβάλλω την ΑΕΚ. Φυσικά αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογία. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους».

Για το πως σκέφτεται να προσεγγίσει το ματς με τον Ολυμπιακό: «Φανταστείτε τώρα να σας… ανοίγομαι και να σας τα λέω όλα φόρα-παρτίδα! Μπορώ όμως να σας πω που θα επικεντρωθούμε.Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και όταν έχεις στιγμές που δεν έχεις εσύ την κυριαρχία δεν ξέρεις τι να προσμένεις. Πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό επί του Ολυμπιακού».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ