Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πήρε το εισιτήριο

Πήρε το εισιτήριο Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Στέφανος Ντούσκος, στο σκιφ ανδρών της κωπηλασίας, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.Με χρόνο 6:52.22 στην ευρωπαϊκή Προολυμπιακή Ρεγκάτα στο Βαρέζε της Ιταλίας και εξασφάλισε το μοναδικό εισιτήριο που δικαιούταν η Ελλάδα για τους Ολυμπιακούς αγώνες.Είναι η δεύτερη φορά για τον Γιαννιώτη, που συμμετέχει σε Ολυμπιακούς αγώνες, η πρώτη φορά ήταν το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Έλληνας σκιφίστας δήλωσε λίγο μετά: «Η προετοιμασία μου καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν πολύ σκληρή. Βελτιώθηκα από πέρυσι και ανταμείφθηκαν και οι κόποι μου γιατί προσπαθώ εδώ και δύο χρόνια τώρα για να έρθει η στιγμή να πάρω αυτήν την πρόκριση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος!».

Για τους επόμενους στόχους του ο Έλληνας κωπηλάτης τόνισε: «Από σήμερα, επόμενος στόχος μου είναι να προκριθώ στον τελικό του σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Να βελτιώσω τη θέση μου εν συγκρίσει με αυτή που κατέλαβα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, δηλαδή την 6η θέση, και να προσπαθήσω να διεκδικήσω ένα μετάλλιο».

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης συνεχάρη τον αθλητή για την πρόκριση του: «Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την πρόκριση στο Τόκιο. Σφράγισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την 1η θέση στον τελικό του σκιφ, στην Ευρωπαϊκή Προολυμπιακή Ρεγκάτα (Βαρέζε – Ιταλία). Μπράβο, Στέφανε! Τα ίδια και στο Τόκιο».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ