Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για την πρώτη του νίκη ο Ατρόμητος

Ατρόμητος-ΑΕΛ σήμερα (10/4, 19:30) στο γήπεδο του Περιστερίου για την 3η αγωνιστική των play-out της Super League. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στον μίνι πρωτάθλημα, αφού στους προηγούμενους αγώνες είχαν μία ισοπαλία και μία ήττα.

Μοναδικοί απόντες από την αποστολή οι τραυματίες Κιβρακίδης-Χαρίσης οι οποίοι να θυμίσουμε ότι θα επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους τη νέα σεζόν. Οι παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Σάββας Παντελίδης είναι οι εξής: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Ενσικουλού, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου και Μάτιτς.

Από την άλλη η ομάδα της Λάρισας είναι αυτή που καίγεται πραγματικά για τη νίκη αφού είναι ουραγός με 20 βαθμούς. Ο Τζιανλούκα Φέστα μπορεί να υπολογίζει στους Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς και Νικολιά οι οποίοι επιστρέφουν μετά την απουσία τους από το προηγούμενο ματς, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιακιμόφσκι του οποίου η συμμετοχή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Νοκ άουτ είναι οι Σπαρβ και Μουκάντζο. Η αποστολή των «βυσσινί» είναι η εξής: Νάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, ΜπενΧατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνός, Ντουρμισάι, Νικολιάς, Ακούνια, Πινακάς, Καρανίκας, Γκοτζαμανίδης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ