Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Προσφορά 2+2 δώρο

Σαν να πηγαίνεις για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και εκεί που περπατάς… βλέπεις μπροστά σου σε ένα ράφι που λέει: Αγοράζοντας 2 κρουασάν με γέμιση βερίκοκο, σας προσφέρουμε ακόμα 2 κρουασάν δώρο, στην τιμή των δύο!

Έτσι ένιωσαν οι παίκτες της Λέστερ το μακρινό 1976, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, η οποία έληξε 2-2.Ποιό ήταν το δώρο; 2 αυτογκόλ από τον (εικονιζόμενο) Κρις Νίκολ.

Ο ηγέτης στο κέντρο της άμυνας της Βίλα, δεν έβαλε μόνο 2 αυτογκόλ όμως, αλλά κατάφερε να πετύχει και τα 2 γκολ της ομάδας του!

Δεν μπορούμε να πούμε… άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα, δυνατός στον αέρα και πάντα έδειχνε πάθος σε κάθε φάση.Ήταν να συμβεί όμως, αυτή η κακή μέρα στην άμυνα & συγχρόνως μια πολύ καλή μέρα στην επίθεση.

Με το που έληξε το ματς, ο διεθνής Βορειοϊρλανδός, (ύστερα απ’ το σπάνιο επίτευγμά του) πήγε να ζητήσει από τον διαιτητή την μπάλα, ώστε να την κρατήσει για ενθύμιο.Ο άρχων του αγώνα όμως, του απάντησε με χαμόγελο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου παιχνίδι , οπότε θα την κρατήσω εγώ».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ