Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για την νίκη στην Τρίπολη με φόρα από το ΟΑΚΑ

Η νίκη επί της ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, τόνωσε το ηθικό των παικτών του ΠΑΟΚ όπως ήταν αναμενόμενο και τώρα ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (11/4, 17:15) για την τρίτη αγωνιστική των Play Off.

Οι ασπρόμαυροι, βρίσκονται από χθες το απόγευμα στην Τρίπολη, αφού πρώτα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το ματς.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων, αλλά ούτε και στους Λύρατζη και Περέιρα, ενώ αντίθετα στη διάθεσή του βρίσκεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Οι ασπρόμαυροι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 49, ενώ η ΑΕΚ έχει 48 και ο Αστέρας 43.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μπαμπά, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντούγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Στον αντίποδα, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζίμα και Καπίγια, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Πέραν αυτών ωστόσο των προβλημάτων, οι Αρκάδες κατεβαίνουν «πάνοπλοι» στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε την αποστολή:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

Διαιτητής της αναμέτρησης, ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης, με βοηθούς τους Απτόσογλου και Κόλλια, ενώ στο VAR θα κάθεται ο Μανούχος.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ